1.500 de clujeni s-au imbulzit miercuri la Casa de Pensii pentru a-si plati drepturile de autor sau PFA -urile

 

Ghiseele Casei de Pensii din Cluj au fost "vizitate" miercuri de 1.500 de clujeni obligati sa isi plateasca impozitele pe contractele de drepturi de autor sau PFA. Fata de ziua de marti, numarul s-a triplat.

Programul de la Casa de Pensii Cluj a fost prelungit miercuri cu cateva ore. Daca in mod normal ghiseele sunt deschise de la 8.30 - 13.00, miercuri programul s-a terminat abia la ora 19.00.

Directorul Casei Judetene de Pensii Cluj, Adriana Antoci, a declarat ca angajatii au muncit peste program pentru a putea fi procesate toate declaratiile depuse, iar astazi, 26 august, si-au inceput activitatea tot mai devreme.

"Am inregistrat circa 1.500 de declaratii privind asigurarea in sistemul de pensii din partea contribuabililor PFA, drepturi de autor sau conventii civile. Dintre acestea, 1.200 au fost depuse la Cluj-Napoca, 143 la punctul de lucru din Turda si 105 la cel din Dej. Am lucrat pana la ora 19.00 miercuri pentru a putea procesa toate declaratiile. Astazi (n. red. 26 august) am inceput mai devreme, nu de la ora 8.00, ci de la 7.30", a declarat Adriana Antoci.

In judetul Cluj, sunt circa 6.000 de persoane care obtin venituri independente si ar trebui sa isi depuna aceste declaratii.

Comentarii Facebook