Vino cu iubita de Ziua indragostitilor la Valentine's Zumba Red-Party! Toata luna iubirii, T-Dance te asteapta cu noutati explozive (P)


Transilvania Dance Centre, primul centru de dans din Transilvania, pregateste in luna februarie multe surprize si iti rasplateste fidelitatea.

T-Dance ofera incepand cu luna februarie pasionatilor de dans, carduri de fidelitate pentru a le rasplati loialitatea. Toti posesorii cardurilor de fidelitate vor primi reduceri la abonamente si multe alte facilitati oferite de centrul de dans. De asemenea, sunt organizate doua cursuri noi de dans pentru copiii cu varstele cuprinse intre 4 si 11 ani.

"Deoarece cererea a fost mare, am hotarat sa introducem doua clase noi pentru copii, de balet si dans modern. Copiii invata sa se simta in largul lor, sa aiba mai multa incredere in propria persoana. Cursurile de dans modern inseamna invatarea celor mai noi stiluri de dans, multa distractie, dar si posibilitatea de a participa la spectacole, concursuri si evenimente", a declarat directorul artistic T-Dance, Freetzy.

Pentru cei care vor sa faca sport (yoga, pilates), sa danseze (zumba) si sa se simta bine la inceputul zilei, T-Dance va organiza cursuri si dimineata. Intre orele 10.00 - 14.00 cursurile ofera o portie buna de energie si buna dispozitie plus apa plata si bomboane energizante primite gratuit.

Evenimentul lunii este anuntat pentru 13 februarie. Incepand cu ora 19.00, toti doritorii sunt asteptati la Valentine's Zumba Red-Party. Inscrierea se face in ziua evenimentului la numarul de telefon 0757.111.001. Exotica instructoare originala din Brazilia, Camila, va incinge petrecerea cu miscari de zumba pe care le va putea invata toata lumea prezenta.

"Va asteptam pe toti la un eveniment special de Valentine's unde ne vom distra si dansa pe ritmuri de zumba. Dress code-ul este orice articol de vestimentatie de culoarea rosie", a mai declarat Feetzy.

Despre orar, abonamente si evenimentele urmatoare cei interesati pot afla de pe pagina de Facebook: "Tdance - be a dance star!"

Date de contact:
www.tdance.ro
nr. tel: 0757.111.001
contact@tdance.ro

Comentarii Facebook