Vânătoare de comori la Cluj. Vezi cum poți participa



Clujenii sunt invitați să participe din nou la o ”vânătoare de comori” în cadrul celei de-a oua ediții a festivalului Colours of Cluj.

Dacă la prima ediție clujenii care au luat parte la aventura Treasure Hunt cu indicii colorate și cu povești ale unor clădiri comoară din oraș, anul acesta ei sunt invitați să redescopere locațiile festivalului prin intermediul unui concurs, ce îmbină atenția, ingeniozitatea și spiritul de echipă.

Cei care nu au experimentat încă aventura Treasure Hunt se pot înscrie, între 31 iulie și 7 august, pe adresa de email info@shiftart.ro. Pot participa maxim 15 echipe, alcătuite din câte două persoane. În email, participanții sunt rugaţi să precizeze numele complete ale celor două persoane care vor forma echipa, precum și datele de contact.

Startul se va da pe data de 10 august, la ora 10:00, la Casa TIFF (str. Universității nr. 6). Concursul are mai multe probe, care sunt obligatorii, iar îndeplinirea acestora le va aduce participanţilor indiciul pentru următorul obiectiv de atins şi, totodată, posibilitatea de a continua experiența. Aventura Treasure Hunt se va termina cel tîrziu la ora 15:00

Organizatorii le propun echipelor o primă provocare: alegerea unui nume cât mai haios, care să sugereze tema de anul acesta a festivalului: RE-CREEAZĂ. Echipa cu cel mai sugestiv nume va primi un premiu special, oferit de The Dungeon: o participare gratuită la primul joc real de evadare din Cluj-Napoca.

Pe lângă acesta, au mai fost puse la bătaie și alte premii: pachete cu produse Avon şi abonamente de o lună (12 intrări) la Big Fitness pentru primele trei echipe.

Echipa de pe locul 1 va primi în plus două abonamente la TIFF 2015, iar echipa de pe locul 2 câte două intrări la filmele proiectate la cinema Victoria.

Cea de-a doua ediție a festivalului Colours of Cluj va avea loc între 8 și 10 august 2014

Comentarii Facebook