Valentina Pelinel și Alinei Borcea se ceartă! Ce legătură are cu averea lui Borcea

 

Valentina Pelinel (35 de ani), însărcinată în nouă luni cu copilul lui Cristi Borcea, este acuzată că vânează averea omului de afaceri.

 

Alina Borcea a spus că modelul o lasă în stradă cu doi copii. Valentina a fost fotografiată intrând în vila unde până de curând a locuit Alina Borcea cu cei doi copii. Soția lui Borcea este plecată în America, dar a lansat un atac dur, spunând că Valentina Pelinel este o ”vânătoare de averi”.

 

Vreun gard sărit nu m-aţi văzut vreodată? Dacă eram vreo vânătoare de averi, aveam şi eu nişte case, sau acum creditele cu care am rămas din căsnicia anterioară se consideră averi? Dacă datoriile se consideră avere, atunci sunt foarte bogată. Să-mi spună şi mie cineva, cine mi-a dat averi, ca să ştiu? Cum aş putea să las pe cineva în stradă? Cam ce putere am eu, nu sunt executor judecătoaresc. Am dezminţit deja că locuiesc în vila aceea din Pipera.

 

Tu ştii unde stau că acolo am făcut interviul din ianuarie. Departe de a fi un penthouse. Stau într-un apartamnet cu chirie, nu am stat niciodată în vile. Lumea mă ştie ca Valentina Pelinel nu ca altcineva. Şi la New York am un apartament, am muncit mult de când mă ştiu”, a povestit Valentina Pelinel, într-o intervenţie telefonică la Agentul Vip. 

Comentarii Facebook