Valentina Pelinel, ceruta in casatorie de Revelion

 

Valentina Pelinel nu a fost în noaptea de Revelion alături de bărbatul pe care îl iubește, dar a fost cerută în căsătorie. 

 

Fostul șef al clubului Dinamo a sunat-o în noaptea dintre ani și i-a făcut surpriza. ”In ultima zi din an, Pelinel a primit un telefon de la afacerist. Acesta i-a zis ca ea este cea mai importanta femeie din viata lui si ca o iubeste foarte mult, la fel si pe baietelul lor. Mai mult, a tinut sa ii transmita si dorinta lui cea mai mare, aceea ca, in 2017, Valentina sa devina partenera sa oficiala de viata, moment in care ea a fost extrem de impresionata”, au dezvaluit persoane apropiate fostului om de fotbal, care mai spun ca, de Revelion, la ballroom-ul de la Strandul Crangasi, blondina a purtat pe deget inelul de logodna, din aur roz cu diamant, in valoare de 20.000 de euro, confom wowbiz.ro.

 

Borcea a divorțat cu greu. Alina Vidican s-a ales cu o pensie alimentara de 10.000 de euro pe luna, cu 130.000 de euro, proveniti din partea de la vila din Bucuresti, și un apartament luxos in America.

 

Cristi Borcea are un copil și cu Valentina Pelinel. El a si rugat-o pe Valentina sa se mute in casa din Pipera, tocmai pentru a le demonstra tuturor ca blondina este familia lui acum, iar pe 31 decembrie, a mai facut ultimul pas decisiv din relatia lor.

Comentarii Facebook