Vacanțe reduse în acest week-end la Cluj! Vezi AICI ofertele și explicațiile - VIDEO

 

Târgul de turism care are loc la Polus Center în acest weekend oferă reduceri atractive pentru vacanțe în Turcia, Grecia, Bulgaria sau pe litoralul românesc. 

 

Alis Holidays  va propune o gama larga de oferte si discounturi generoase. 

 

Pentru sezonul de vară 2015 am pregătit pachete turistice pe destinațiile Turcia, Grecia, Bulgaria și litoralul românesc. În momentul de față, pe perioada târgului am venit cu noutăți pentru piața clujeană. La pachetul de Kushadasi autocar avem reduceri de până la 50%, dar cu ofertă limitată. Avem o cameră pe o anumită dată de plecare la câteva dintre hotelurile cu care operăm. 

 

La pachetele de Antalya avion avem hoteluri care au crescut Early Booking -ul de la 20% la 30% și au oferit cumulativ și turbo bonus pentru perioada târgului. Acest turbo bonus merge spre 55 de euro pe persoană reducere la hotelurile normale, de rulaj, și ajunge la 121 de euro la hotelurile de top. 

 

O altă noutate de pe piața turcă este că anumite hoteluri care aveau gratuitate la copii până la 7 ani e-au crescut marja de gratuitate până la 11 ani la copii în cameră cu doi adulți. 

 

Pe destinația Grecia, avem pachete de autocar începând de la 99 de euro, iar la pachetele de avion sunt mai multe insule care se operează de pe Cluj în momentul de față și pornim cu Early Booking de până la 20 - 25%. 

 

Litoralul românesc merge pe tarife de aproape 500 de lei de persoană cu autocar și cazare pe litoral, iar în Bulgaria sunt hoteluri care ne-au crescut Early Bookingul pe perioada târgului până la 35%”, a explicat Florin Crișan, General Manager la ALIS Holidays.

 

Cei care sunt interesați de prețurile exacte pot vizita standul ALIS Holidays din zona food court a Polus Center. 

Comentarii Facebook