Unul dintre cele mai mari nume de la Electric Castle, Rusko, și-a anulat show-ul. Vezi cine îl înlocuiește



Unul dintre cei mai renumiți invitați de la festivalul Electric Castle a fost nevoit să își anuleze show-ul din cauza unor probleme de sănătate.

Salut România,

Cu regret vă informez că nu voi mai putea ajunfe la Festivalul Electric Castle din acest an. Din cauza unor probleme neașteptate de sănătate voi fi nevoit să anulez show-ul de la acest festival, dar și celelalte programe de săptămâna următoare din Europa. Îmi pare foarte rău că va trebui să ratez prima mea vizită în România și în special show-ul meu de la Electric Castle... Sper că voi mai avea o altă șansp de a interpreta la festival anul viitor”, a fost mesajul transmis de renumitul artist pentru fanii din România.

Din fericire, organizatorii evenimentului au reușit să îi găsească un înlocuitor, astfel că în locul său va veni Dub FX.


Rusko este un artist pe care ni l-am dorit enorm, tocmai pentru ca era o premiera in Romania si voi il doreati foarte mult. Din pacate, el a fost lovit de niste probleme de sanatate si a fost nevoit sa isi anuleze mai multe show-uri printre care si Electric Castle. Cu toate ca timpul a fost extrem de scurt, iar bookingurile se fac cu multe luni inainte, nu am vrut sa lasam seara de duminica neacoperita si am reusit sa-l convingem pe Dub Fx sa vina in formula live la Castel, cu noul sau album Theory of Harmony”, anunță organizatorii festivalului.

Rusko este unul dintre cei mai renumiți DJ și producători din industria muzicală, fiind considerat și unul dintre fondatorii brostep-ului.

 

Ediția din acest an a festivalului Electric Castle, care începe joi, 19 iunie, va reuni anul acesta peste 130 de artiști care vor concerta, timp de patru zile, pe cinci scene, una dintre acestea fiind destinată exclusiv genului dub-reggae.

Comentarii Facebook