Unul dintre cele mai iubite seriale SF va reveni pe micile ecrane. ”Dosarele X” va avea o nouă serie, cu aceiași actori



Unul dintre cele mai iubite seriale science fiction, ”The X-Files” va reveni pe micile ecrane, după 13 ani de absență, în formatul unui miniserial cu șase episoade.

Postul de televiziune Fox a anunțat, în cadrul unui comunicat de presă, că noile capitole vor fi regizate de creatorul și de producătorul executiv al serialului, Chris Carter. De asemenea, serialul îi va avea ca protagoniști pe David Duchovny și Gillian Anderson, care îi vor interpreta din nou pe agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully.

A fost ca o pauză de 13 ani de publicitate”, a spus Carter, potrivit Agerpres, subliniind că ”vestea bună este că lumea în acest răstimp a devenit și mai ciudată și este momentul perfect pentru a prezenta alte șase povestiri”.

Dan Walden și Gary Newman, președinții Fox Television Group, au anunțat că filmările la noile episoade vor începe în vara aceasta.

Serialul ”The X-Files”, lansat în 1993, a câștigat 16 premii Emmy și cinci Globuri de Aur în cele 9 sezoane ale sale, devenind un succes în întreaga lume.

Comentarii Facebook