Image 1 of 3

Divertisment

UNTOLD - Primul Brand Ambasador al Turismului Românesc! Descoperă campania ”România All Inclusive”

  

După patru ani în care UNTOLD s-a aflat în topul festivalurilor din Europa și a reușit să atragă zeci de mii de turiști străini în România, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa primește din partea Ministerului Turismului distincția de AMBASADOR AL TURISMULUI ROMÂNESC!

Astfel, UNTOLD devine primul brand românesc care primește această distincție, fiind în acest fel recunoscute eforturile depuse în promovarea României. Pe lângă turiștii care au ocazia să descopere Transilvania, an de an, mulți dintre ei ajung să descopere și litoralul românesc, datorită NEVERSEA.

BOGDAN GHEORGHE TRIF, Ministrul Turismului „Mă bucur că am avut ocazia să numesc eu, in calitate de ministru al Turismului, UNTOLD ambasador al turismului românesc, şi totodată, chiar dacă sunt convins că organizatorii își vor face treaba, îmi doresc să-i responsabilizez şi să le spun că de acum vor avea o misiune în plus: promovarea turismului şi a imaginii României. Sunt convins că am ales cei mai potriviţi şi mai reprezentativi parteneri şi chiar mă bucur că au acceptat să primească noua învestitură. Am spus că am încredere în această echipă pentru că, în cazul acestor oameni, faptele vorbesc. Sunt 4 ani de când Untold-ul adună sute de mii de oameni într-unul dintre cele mai mari oraşe din România, iar organizarea festivalului Neversea duce tradiţia mai departe la malul mării.”
BOGDAN BUTA, Director General UNTOLD „Suntem onorați să primim această importantă distincție de AMBASADOR AL TURISMULUI ROM NESC, din partea Ministerului Turismului și vă asigurăm că vom continua să ne implicăm și să dezvoltăm modalități de promovare a României, așa cum am făcut-o încă de la prima ediție a festivalului UNTOLD. Mulțumim echipei din minister care a fost alături de noi în acest an, făcând posibile eforturile comune de promovare a turismului românesc peste hotare.”

„ROMÂNIA ALL INCLUSIVE”, CAMPANIA INTERNAȚIONALĂ DE PROMOVARE A ROMÂNIEI!

UNTOLD continuă și, mai mult decât atât, amplifică campania „Transilvania All Inclusive” lansată în 2016, transformând-o, în anul centenarului, în „România All Inclusive”. Din acest an s-a alăturat campaniei și festivalul NEVERSEA, astfel că, de la munte până la malul Mării Negre, campania „România All Inclusive” își propune să transforme țara în cel mai mare resort din lume. UNTOLD și NEVERSEA sunt mult mai mult decât două festivaluri de muzică, ambele fiind un ambasador al României și deschizătoare de drumuri pentru turiștii care vin pentru prima dată în țară și descoperă frumusețile ei prin prisma celor mai așteptate evenimente muzicale ale anului 2018.

În parteneriat cu Ministerul Turismului, brățările de festival UNTOLD și NEVERSEA vor oferi în perioada 5 iulie -30 septembrie reduceri sau alte facilități la peste 70 de obiective turistice importante din întreaga țară. Pentru a putea promova turiștilor cât mai multe atracții ale României, anul acesta este disponibilă platforma online atat pe untold.com/romania-all-inclusive cât și pe neversea.com/romania-all-inclusive, unde pot fi încărcate în mod gratuit obiective turistice (castele, muzee, conace, complexe turistice de tip hotel-restaurant), singura obligație a operatorilor fiind de a oferi un beneficiu posesorilor de brățară UNTOLD și NEVERSEA 2018. Înscrierile pe plaftormă pot fi făcute până la data de 1 august 2018. Toate obiectivele turistice care se vor înscrie în platformă vor fi promovate atât pe site-urile www.untold.com si www.neversea.com, cât și în timpul festivalurilor, în cadrul stand-ului România All Inclusive!

Campania “România All Inclusive” este fără îndoială o campanie prin care dorim să deschidem porțile către turiștii străini care vin la festivalurile noastre și să-i motivăm să mai rămână câteva zile la noi în țară pentru a descoperi frumusețile pe care le avem. Nu în ultimul rând ar trebui să fie și o campanie care să ne facă pe noi românii mândri de țara noastră!”, a declarat Edy Chereji, Director de Marketing și Comunicare UNTOLD.

26-6-2018, 15:17
59 vizualizări
11 comentarii
Ina27-6-2018, 12:27
Acum și guvernul s-a plasat în spatele mizeriei nespuse, „promovând” România printr-un festival de sorginte satanică, complet cu drogați care se împerechează precum câinii prin ganguri.
S-ar putea face un film documentar excepețional despre asta, documentar al cărui difuzare ar putea pune capăt administrației incompetente și corupte a lui Boc.
Brandu27-6-2018, 5:24
Da, asta da Brand Ambasador, mai lipseste tiriboamba in curtea stadionului sa se invarta idiotii lumii.
Untoldeanu26-6-2018, 16:50
Felicitări organizatorului pt locul adus Clujului cu acest UNTOLD.
La fel primarului BOC pt aprobarea acestuia.
Sa ne bucurăm de gengbangurile bine realizate si organizate, ne mai descrețim fruntile, noi cei care muncim.
BOC,vei fi ales inca 5 mandate.
antoldeanu26-6-2018, 19:41
Te astept mai puta mica- gura mare, am si un amic la mine, vine de la Bucale, dr.Ciomu, eu voi fi anestezistul de serviciu, dansul cu operatiile, nu avem instrumentar, folosim metode rustice si de 2000 de ani omologate. Sa vina si mat.a, vrem sa impelementam reantroducerea in uter al fiului untoldist, daca iese treaba ai de-o bere din premiul Nobel pt. medicina. Io dam lu' tac-tu, aici e mai greu, vom face largi invetigatii dar nu garantam.
Eu26-6-2018, 21:28
Poponarilor!
Doarme la tine?
Instrumentarul vi - l puteți baga in dos, dar nu uitați sa-l lingeți, bai lesinatiilor!
Apoi folosiți -l la "reantroducerea”in gura mamelor și femeilor voastre rapandule, incultule!
După care "impelementam”prin "invetigatii”, noua Invenție, prostule idiot care 3 rânduri nu poți scrie fără greșeli.
Tu27-6-2018, 5:18
Chiar Tu mai terchea comentezi? Din subsolul igrasios, va luat Boc curentul sa nu-l furati, nu se mai vad literele pe tastaura, jeg mare esti, nutellistule.
Eu27-6-2018, 8:45
"Tu "
"va”
Da-i bătaie, dar corect, prostulici, dacă tot te bagi in seama, popo cu esența de rahat!
antoldeanu27-6-2018, 13:21
O sa va dam, fii fara griji, "di tăte", ca la carte, nevertebrate obraznice.
Eu27-6-2018, 14:32
"fii " tai sunt prosti ca tine.
Fi deștept, dar nu ai cum, neobrazat pupos ce esti!
votantu26-6-2018, 16:41
Da, urmeaza antoldu...!! Si bine inteles ca traficul va fi blocat pe strazile balciului. Dar hai sa lasam masinile acasa si sa mergem la chermeza. Preturile rivalizeaza cu cele mai de fitze cluburi sau restaurante din oras, la bere, mancaruri, inghetata. Nu mai spun de modul insalubru in care se prepara si cum sunt tinute alimentele. Oare se va schimba ceva anul acesta? Ma indoiesc de asta, Politia sanitara si veterinara, OPC, ANAF etc vor lipsi cu desavarsire , ca in anii trecuti, ca deh, e ziua Clujului. WC-uri publice vor fi acele cutii albastre care sunt pline de fecale si urina si pout ca naiba. Cam asta va asteapta pe cei care mergeti la balci. Plus cateva paparude stafidite, cativa populari, aceeasi ca si in anii trecuti care mai aduna ceva banuti de la contribuabili. Va doresc sedere in trafic cu calm si votati BOC!!Numai puneti botul ma clujeni la asemenea balciuri gen festivalul cepei prajite, etc cantate de te miri cine dar organizate de boc poc imparat ca sa va scoata ochii, sa scoata ochii prostimii, adica clujeanului simplu, care imediat cade pe spate la asa ceva, cum bine au punctat si altii! Este penibil, este jenant, este rusinos! Ca pe la Primarie... se stie, mizeria e cat casa! Ne-a ajuns cu huliganismul lor si concertele de tot rahatul si mirosuri de oameni beti si drogati, urmate bineinteles de gengbanguri prin holuri intunecoase si scarboase, acolo la concurenta cu cainii vagabonzi ai Orasului, desigur... Astia care lingeti si sunteti incantati de prestatia lui Pinochio de Rachitele sunteti niste coate goale, sarantocii care s-au mutat la Cluj din stufiserisul zonelor neelectrificate, saraci de nu aveati nici dupa ce bea apa din santul din fata cocioabei parintesti. Va-ti vandut vaca si cocosul din batatura ograzii... Ati prins un job platit cat toate alocatiile si ajutoarele satrei si va-ti indatorat pe 40-50 de ani la banci locuind in garsoniera bancii.
Ca... de ce sa ne mai ferim, astia sunteti cei incantati de balciurile si zilele clujului, de festivaluri ale apei si aerului si fraierului si toate lucrurile facute de boc, chiar si traficul sufocat ca asa ati vazut voi la cinema-ul satesc, ca asa se circula la NEW Yorck in anii 50. Din pacate astia si votati, nu da draq o nou criza? Inapoi bai putori, la munca campului cu voi, baragladine paduchioase!
cucuveaua26-6-2018, 21:10
Lasa-i ma in sloboz de fraieri, un clujean ocos se va descurca oricand. Ai doar grija la cateva aspecte, le maresti chiria, faci control periodic cand vine alt chirias cu oferta mai buna, le imputi de sa le mearga fulgii, si tot asa. Daca nu le convine sa le dea banca in chirie, apoi cu roboru asta s-or intoarce ca le place la Cluj, asa ca la jupuit fraieri, pe ei si pe muma lor!

Cele mai citite ştiri din Divertisment

1533 vizualizări
18-10-2018, 17:56
Cum arată Rosanna Arkle, femeia cu cel mai apetisant posterior» Vezi tot
678 vizualizări
18-10-2018, 10:22
Motivul real pentru care s-a despărțit de cea mai sexy prezentatoare meteo din lume - VIDEO» Vezi tot
528 vizualizări
16-10-2018, 15:32
Mesaj viral scris cu rujul pe mașină: ”Te iubesk nebunule! Mi-a plăcut când am făcut secs în maşină”» Vezi tot
319 vizualizări
17-10-2018, 12:46
Femeie condamnată la închisoare după ce s-a uitat în telefonul soţului fără permisiunea lui» Vezi tot
56 vizualizări
30-7-2014, 18:01
Ce suc băut în fiecare zi te ajută să SLĂBEŞTI GARANTAT» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?