UNTOLD FESTIVAL: Se oferă ÎNCĂ 500 de bilete gratuite pentru cei care donează sânge

 

Organizatorii Untold Festival anunță că au prelungit campania de donare de sânge și că oferă gratuit 500 de bilete la concertele din weekendul care urmează. 

 

În perioada 27 - 28 iulie, primii 500 de oameni care vor dona sânge la Centrul de Transfuzie din Bucureşti vor primi pe loc bilete la Untold Festival.

 

Prin campania ”Pay with blood”, ne-am dorit să creştem gradul de conştientizare a nevoii reale de sânge la nivel de ţară şi să contribuim la creşterea numărului de donatori. În acelaşi timp, ne dorim să încurajăm donarea de sânge ca practică frecventă, mai ales, în rândul tinerilor din România. Mulţumim partenerului nostru oficial, Banca Transilvania, pentru implicarea în acest demers. Faptul că sute de români s-au alăturat iniţiativei ne face să fim încrezători în potenţialul de mobilizare existent la nivelul întregii comunităţi”, spune Adrian Chereji, director de marketing şi comunicare al Untold Festival.

 

Institutul Naţional de Transfuzie Sanguină anunță că doar 1,7% dintre români donează sânge anual. România se află printre ultimele trei ţări din Europa în privinţa numărului de donatori.

 

Untold Festival are loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie - 2 august, iar pe scenele din oraș vor urca artiști precum electro-dance-music, precum: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike.

 

Untold Festival este parte a programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook