Untold Festival, cel mai mare festival de la Cluj, este SOLD-OUT înainte să se anunțe artiștii


Primele 1000 de bilete pentru Untold Festival, cel mai mare eveniment al Capitalei Europeane a Tineretului Cluj-Napoca 2015, s-au vândut în doar cinci zile, fără să fie anunțat niciun nume al vreunui artist care va urca pe scenă.

În Ajunul Crăciunului a fost anunțat cel mai mare eveniment din cadrul Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului. Un festival de muzică internațional, ce va avea loc între 30 iulie și 2 august 2015. Au fost puse în vânzare 1000 de bilete Early Bird, la preț special, care s-au epuizat în 5 zile înainte de a fi anunțat vreaun artist invitat.

Biletele oferă acces nelimitat pentru 4 zile de festival și au putut fi achiziționate la prețul de 100 de lei.

Acesta este primul festival din România care a vândut toate abonamentele Early Bird înainte de prezentarea invitațiilor, a locației exacte sau a vreunui indiciu legat de genurile muzicale ori activitățile derulate.

Am fost plăcut surprinși de cât de bine a reacționat publicul la anunțul nostru. Doresc să le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și să îi anunț că ne-am gândit la ei atunci când am decis să construim de la zero un festival de muzică la Cluj-Napoca. Ne dorim ca momentul trecerii în anul Capitalei Europene a Tineretului să fie unul special din punct de vedere al surprizei care îi așteaptă pe cei ce și-au luat deja abonamentele și să-i facă și mai curioși pe cei care încă stau pe gânduri. Din 1 ianuarie festivalul va avea un nume și cei interesați vor putea afla detalii pe un site oficial și pe rețelele de socializare.” a transmis Vlad Pop, Președintele Federației Share Cluj-Napoca.

Primele două nume ale artiștilor care vor urca pe scena festivalului din această vară, Avicii și David Guetta, au fost anunțate de primarul Emil Boc în noaptea de Revelion, în Piața Unirii.

Comentarii Facebook