Divertisment

UNTOLD 2018: Cât costă abonamentele, dacă VINE ARMIN și cum s-a ales perioada 2 - 5 august - VIDEO

   

Managerul general al Untold, Bogdan Buta, a făcut unele dezvăluiri despre ediția de anul viitor, joi seara, la Cinema Florin Piersic unde a avut loc lansarea aftermovie - ului Untold 2017.

 

Abonamentele vor fi puse în vânzare zilele viitoare. ”Primul parg de bilete va fi la 400 de lei, iar prețul final 650 de lei, anul viitor aproape de festival. Biletele vor fi puse în vânzare în etape, la fel ca și în anii trecuți”, a spus Bogdan Buta, managerul general Untold.

 

El a explicat și cum a fost aleasă perioada 2 - 5 august, pentru organizarea festivalului. ”În principiu este cam același weekend, primul din august. S-a dovedit a fi un weekend bun, care funcționează atât pentru participanți, orașul este mai liber pentru că mulți locuitori sunt în concedii. Încercăm tot timpul să găsim varianta optimă din toate punctele de vedere, începând de la a încerca să perturbăm cât mai puțin activitatea locuitorilor Clujului, cărora le mulțumim pentru înțelegere. Încercăm să fie cât mai multe locuri de cazare. În acest sens căutăm și alternative, pentru că în tot județul nu mai sunt locuri de cazare. Ne-am bucurat de sprijinul universităților pentru că au pus la dispoziție căminele”, a mai precizat Bogdan Buta, managerul general Untold.

 

Toată lumea vrea să îl vadă la Untold pe ”Regele” Armin van Buure, care de fiecare dată ține publicul în priză până dimineața devreme. ”Armin este deja un fan înfocat al Untold, dacă vorbește la emisiunile cu cea mai mare audiență din Olanda despre Untold și împărtășește trăirile lui. Managerii lui sunt surprinși de ce facem aici, pentru că în fiecare an îl facem să plângă. Foarte posibil (să vină), dacă nu apar incidente în familie sau cine stie ... El cu siguranță își dorește.

 

E o decizie grea să alegem care artiști să vină și care sunt noi. Publicul își dorește ținând cont că Untold i-a obișnuit încă din primul an cu cei mai buni artiști din lume și schimbările sunt destul de mici în topurile mondiale an de an, sunt și artiști care se repetă, dar ei cu siguranță oferă și cele mai bune show -uri. Discutînd de DJ nu mai este vorba despre cum ei mixează, ci de entertainment pur”, a încheiat Bogdan Buta, managerul general Untold.

 

De asemenea, este foarte posibil ca în 2018 să fie o scenă care să își schimbe stilul muzical în fiecare seară, pentru a vedea la ce reacționează cel mai bine publicul. 

 

Joi seara, la Cinema Florin Piersic, a fost lansat aftermovie -ul Untold 2017, la care au asistat zeci de fani, mass-media și oficialități.

 

Vezi AICI filmul Untold 2017.

10-11-2017, 11:26
118 vizualizări
0 comentarii
Ne pare rău, dar comentariile pentru acest anunt sunt blocate

Cele mai citite ştiri din Divertisment

27 vizualizări
25-4-2018, 13:25
Simona Halep a pozat pentru o celebră revistă de modă FOTO» Vezi tot
16 vizualizări
23-4-2018, 16:50
Echipa Elveției a chefuit după înfrângere în Janis. Martina Hingis a fost și ea - FOTO» Vezi tot
16 vizualizări
22-5-2015, 17:14
SALINA TURDA - Orar și TARIFE» Vezi tot
16 vizualizări
30-1-2013, 22:14
EI SUNT PRINȚIȘORII Clujului: Dețin milioane de euro și RUP cluburile. Mâine vor controla ORAȘUL - FOTO» Vezi tot
14 vizualizări
1-4-2013, 18:58
Frumoasele Clujului! Fetele care fac furori în cluburi și rup inimile bărbaților cu bani - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?