Divertisment

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, partener al Central Park Wine Festival

   

Cel mai mare festival în aer liber din România dedicat vinului, gastronomiei și culturii, Central Park Wine Festival, aduce educația viticolă la Cluj-Napoca.

 

În programul manifestării se regăsesc activități menite să încurajeze formarea unor profesioniști în domeniul viticol, chiar în acest centru universitar recunoscut pentru inovație, deschidere și profesionalism.

 

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca se alătură ca partener acestui festival internațional al vinului, aflat la prima ediție.

 

Suntem extrem de entuziasmați și încântați de parteneriatul cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, o instituție cu tradiție și prestigiu care, iată, sprijină Central Park Wine Festival în scopul său de a promova educația viticolă și a contribui la formarea unei comunități de pasionați cunoscători ai vinului. Chiar dacă evenimentul este dedicat în primul rând publicului larg, considerăm că formarea unor profesioniști entuziaști și implicați în domeniul viticol la nivel global poate doar să crească interesul pentru acest domeniu în România și să îi aducă plus valoare. Ne bucurăm că am găsit la USAMV oameni deschiși, profesioniști, dornici de o colaborare pe termen lung, astfel că le vom acorda tot sprijinul nostru atât în cadrul festivalului, cât și ulterior, pentru a promova și susține educația viticolă”, a declarat Carmen Drăgan, manager al festivalului.

 

Pentru studenții noștri de la Viticultură este o bună oportunitate de a adresa întrebări specialiștilor prezenți, români și străini, precum și producătorilor locali sau europeni. Vor avea șansa de a afla multe informații privind producția viticolă, distribuția, marketingul vinului la noi în țară și în Europa, dar și de a participa la inițierea unor activități educative, inclusiv pentru consumatori. Studenții noștri vor fi integrați în cadrul evenimentului ca voluntari, iar această colaborare va reprezenta o primă etapă pentru punerea bazelor unor proiecte francofone de mobilități, formare profesională și de cercetare cu parteneri din Franța, în special din Regiunea Bordeaux, precum și pentru promovarea viticulturii românești peste hotare”, au precizat reprezentanții USAMV Cluj-Napoca.

 

Prima ediție a Central Park Wine Festival are loc în perioada 30 august – 2 septembrie 2018, în Parcul Central și clădirea Cazinoului din Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat de către Amprenta Advertising și propune publicului activități variate, ce vor transforma perioada de desfășurare în cel mai vesel sfârșit de săptămână al anului.

12-7-2018, 11:29
38 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Divertisment

27 vizualizări
29-3-2017, 17:07
Și-a urmărit soţia cu o dronă. Ce făcea femeia lui, într-o parcare, l-a şocat - VIDEO» Vezi tot
23 vizualizări
30-1-2013, 22:14
EI SUNT PRINȚIȘORII Clujului: Dețin milioane de euro și RUP cluburile. Mâine vor controla ORAȘUL - FOTO» Vezi tot
13 vizualizări
29-3-2017, 17:05
Mihaela Rădulescu a vorbit despre operaţiile estetice: ”La 47 de ani...”» Vezi tot
13 vizualizări
8-10-2011, 12:17
Adi Minune si Florin Salam s-au sarutat pe gura la o nunta VIDEO» Vezi tot
11 vizualizări
26-11-2014, 11:42
A șocat lumea în Iulius Mall Cluj! Un tânăr a fugit gol prin mall, cu scutec pe el - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?