Una dintre cele mai frumoase modele de lenjerie intimă se retrage de pe podium. Vezi despre cine e vorba


Una dintre cele mai frumoase femei din lume, celebră pentru prezentările de lenjerie intimă ale casei de modă Victoria's Secret a anunțat că se retrage de pe podium.

Top-modelul de origine germană Heidi Klum, în vârstă de 40 de ani, a anunțat că nu va mai defila pe podium.

"Nu voi mai defila pe podium în lenjerie intimă. Cred că acest lucru nu mă mai face să mă simt în largul meu", a afirmat Heidi Klum într-un interviu acordat publicaţiei Access Hollywood, informează contactmusic.com.

Totuși, modelul a precizat că nu vrea să își dezamăgească fanii și va poza în continuare în "pictoriale pentru coperte (ale revistelor, n.r.) şi campanii publicitare".

Mama a patru copii, Klum spune că nu are de gând să apeleze la chirurgia plastică pentru că, recunoaște aceasta, îi este teamă.

"Nu am avut nicio operaţie estetică. Mi-a fost mult prea teamă, ca să fiu sinceră. Mi-e teamă că, dintr-odată, te schimbi prea mult, faţa ţi se schimbă, nu ştiu. Mi-ar fi greu să mă uit în oglindă şi să văd un chip cu care nu sunt obişnuită. Mi-ar fi teamă", a spus Heidi Klum.

 



Heidi Klum este una dintre cele mai bine plătite modele din lume, obținând venituri de peste 20 de milioane de dolari pe an. Aceasta a fost căsătorită cu celebrul cântăreț Seal timp de șase ani, cu care are trei copii- Lou, în vârstă de 4 ani, Johan, în vârstă de 6 ani, şi Henry, în vârstă de 8 ani. Top-modelul mai are o fiică, Leni, în vârstă de 9 ani, dintr-o relaţie anterioară.

Comentarii Facebook