Un videoclip realizat de doi români, premiat la New York, la YouTube Music Awards VIDEO


Videoclipul piesei "See Me Standing", a rapperului DeStorm, realizat românii Matei Dima (regizor) şi Khaled Mokhtar (director de imagine), a primit premiul pentru inovaţia anului la prima ediţie a YouTube Music Awards, de duminică seară, de la New York.

Clipurile au fost alese de un juriu internațional format din artiști și fani ai portalului de video-sharing Youtube, ținându-se cont de creativitate, inovaţi şi aprecierea din partea iubitorilor de muzică.

Regizorul videoclipului ”See Me Stnding”, Matei Dima, este un român stabilit în Los Angeles, care este implicat în mai multe proiecte cinematografice atât din SUA cât și din România, iar direcotul de imagine, Khaled Mokhtar, a regizat clipuri pentru artişti români celebri precum Inna, Alexandra Stan şi Antonia, dar şi pentru artişti străini, ca Daddy Yankee, Reik şi Juan Magan.

"Proiectul a început cu propunerea lui Matei să lucrăm împreună, el ca regizor şi eu pe partea de imagine şi postproducţie. Am îmbinat experienţa mea de regie şi imagine pe partea muzicală cu a lui Matei pe partea regiei de film. Am decis să îmbinăm un scurtmetraj într-un music video. Propunerea s-a transformat în video-ul «See Me Standing». Sper să vă placă şi vouă", a declarat Khaled Mokhtar, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

"Am vrut să fac ceva special, pentru că melodia e foarte simplă şi îmi doream mult să spun o poveste, aşa că am scris conceptul şi, susţinut de o echipă foarte bună, pur şi simplu, l-am filmat exact cum am vrut. Ca orice regizor, am avut dubii şi au fost mulţi cei care s-au împotrivit ideilor mele, dar trebuie să ai incredere în instinctul tău şi să munceşti mult. Două luni mai târziu, mi-a sunat telefonul să fiu anunţat că am fost nominalizat la una din cele şase categorii de la YTMA, mai exact, Innovation of the Year. Sunt bucuros că la evenimentul de decernare Youtube Music Awards pot să reprezint România", a spus şi Matei Dima.


Comentarii Facebook