Un nou scandal între Huidu și Găinușă, la ani de la despărțirea ”Cârcotașilor”. Ce mesaje dure și-au transmis



Mihai Găinușă a publicat pe blogul său un rezumat al anilor ce au trecut, cu ocazia împlinirii vârstei de 46 de ani.

În mesaj, omul de televiziune nu a ratat ocazia de a-l ataca pe fostul său coeg de la ”Cronica Cârcotașilor”, Șerban Huidu.
zentatorul TV a spus câteva cuvinte grele la adresa fostului său partener de emisiune, Şerban Huidu.

Am două comori pe care le iubesc cât pot eu de mult. Am o soţie care mi-a fost aproape mereu. Mulţumesc Ioana. Nu-l mai am, din păcate pe Truţi, care m-a părăsit acum două zile, după 18 ani şi jumătate de miorlăieli. Am avut grijă de tine cât am putut, Oacă, iartă-mă dacă n-am putut mai mult.

Am muncit pentru tot ce am. Nu mai datorez nimic, nimănui. Am ajuns să lucrez în divertisment datorită unui text pe care l-am scris şi l-am trimis la radio. Nu m-a băgat undeva nimeni, nicăieri, niciodată. Multumesc Filip. Mulţumesc Luca. Am lucrat în televiziune din 1997, la Chestiunea Zilei. Mulţumesc Călinescu. Nu-ţi mulţumesc pentru că mi-ai zis de faţă cu toţi sclavii tăi că n-am faţă de ecran.

Mulţumesc Şerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ţi mulţumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Şi ţi-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul.

Am făcut radio şi televiziune şi înainte de Cronică, fac şi după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarităţi, numai ca să câştig un public pe care n-o să-l respect.

Nu-mi pasă de cei care sunt şi vor fi întotdeauna nişte sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat şi singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani şi-un loc de muncă călduţ. Sunteţi nişte nulităţi şi aşa o să rămâneţi. Punct”, a scris Mihai Găinuşă pe blogul său.

Totuși, Huidu i-a dat o replică foarte rapid.

În numele echipei de “nulităţi” am să îţi transmit mesajul colegilor “din linia doi”, că pe linia unu e doar unul-cel care are toţi foştii colegi alături. Doar că nu se prea văd.

Deci: Nebunul ăla de Silviu te salută şi îţi spune că Topul Ruşinică merge foarte bine. Ceea ce îţi doreşte şi ţie cu emisiunea aia nouă. Cică a vândut în 4 luni cartea foarte bine. Cam câte exemplare ai vândut tu în total. Deh nu mai sunt acelaşi vremuri. Proasta aia de Fani îţi ţine pumnii să faci rost de un producător mai devotat şi mai ordonat decât ea. Ea care nu depăşeşte linia doi.

Tăntălăul ăla de Dezbracatu îţi spune: la mulţi ani şi îţi este recunoscător pentru că, datorită ţie, preţuieşte mult mai mult colegii pe care îi are. Cretina aia de Ioana îţi ţine pumnii strânşi să ai parte de un public la fel că şi ea: cu facultăţi terminate şi mastere pe deasupra. Bebelusele îţi vor dedica un dans în emisiune, îmbrăcate în frac, pentru că ele atrag audienţa aia pe care tu nu dai doi bani.

Îmi pare rău dacă am uitat pe cineva şi aş vrea să fim bine înţeleşi: nu eu mi-am asumat meritele ci Echipa asta din care fac parte cu drag şi din care ai făcut parte şi tu, dacă îţi mai aduci aminte. Ei se gândesc cu drag la ţine, poate şi pentru că nu ştiu că tu câştigai de trei ori mai mult decât toată Echipa la un loc (ups mi-a scăpat). Totuşi, îmi stă pe limbă o întrebare: dacă toţi sunt nişte nulităţi, de linia doi etc, de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat? Tuturor le-ai făcut oferte şi ai primit un refuz categoric! Oamenii îmi spun acum să îi scuzi dar s-au gândit că fiind “nulitati de mâna a doua” nu fac faţă presiunii noilor tale planuri” a scris Şerban Huidu.


Comentarii Facebook