Un manelist a trecut de preselectiile EUROVISION 2012, in timp ce Catalin Josan si Aurelian Temisan stau pe margine

 

Melodiile care apartin cantaretilor Catalin Josan si Aurelian Temisan nu au reusit sa treaca de preselectie, in timp ce una dintre melodiile lui cantaretului de manele Liviu Mititelu a fost acceptata in aceasta prima faza.

Pe langa Liviu Mititelu cei care au ramas in competitie sunt: Mandinga, Simona Nae, Popas Band, Lucian Viziru si Lora. Cei respinsi sunt: Parlament, Aurelian Temisan, Catalin Josan, Antract, Blaxy Girls, Amadeus.

"Exista posibilitatea ca unii artisti sa nu fi respectat regulamentul si sa nu fi completat corect toate formularele", spune Dan Manoliu, seful delegatiei Romaniei la Eurovision pentru Click.

Luni, 27 februarie, au fost deschise plicurile, iar marti, 28 februarie urmeaza ca, la sediul TVR din Bucuresti, in prezenta juriului numit de Televiziunea Romana, sa aiba loc auditia si preselectia melodiilor inscrise.

Juriul este cel care va desemna compozitiile care vor intra in spectacolul live din 10 martie de la TVR 1, atunci cand va fi aleasa melodia care ne va reprezenta in mai, la Eurovision 2012. Pentru a putea participa la finala din 26 mai, Romania trebuie sa treaca mai intai de semifinale.

Comentarii Facebook