Un clujean a câștigat cel mai TARE concurs de dans din Europa! VIDEO cu mișcari FABULOASE

 

Un clujean a câștigat STAR NIGHT 2015, din cadrul World Dance Masters 2015.

 

Este vorba despre Adrian Popa, care a electrizat sala cu mișcările lui. 

 

In aceasta seara ne bucuram cu totii, dansatori romani, parinti sau sustinatori. 

 

Am realizat cea mai mare performanta din istoria de 6 ani a ESDU in Romania. Am castigat STAR NIGHT 2015! Un dansator minunat a ridicat o sala intreaga in picioare, a impresionat membrii juriului. Numele lui este Adrian Popa! ESDU Romania se mandreste cu tine!!!! Felicitari si mult succes in continuare.

 

Sunt anumite evenimente in viata noastra de care ne vom aduce aminte cu drag mereu, asa este si acest moment in care Adrian Popa a reusit cea mai mare performanta pentru Romania castigand STAR NIGHT 2015 in cadrul celui mai mare eveniment de dans din Europa si anume World Dance Masters 2015! Felicitarile noastre!”, afirmă cei de la European Dance Union România.

 

Acest concurs de dans este cel mai mare din Europa, adunând anual peste 5000 de dansatori.

 

World Dance Masters 2015 aduna toti dansatorii care s-au calificat in urma concursurilor din fiecare tara in parte intr-un loc. 

 

In cadrul acestui concurs sunt mai multe evenimente printre care a fost si Gala DanceStar Night unde Adrian a castigat.

 

La acest eveniment au fost zeci de scoli si dansatori din Romania care s-au calificat in primavara asta pentru a reprezenta tara noastra la aceasta competitie.

 

Adrian Popa este fostul elev de la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „ Octavian Stroia" din Cluj - Napoca

 

Danseaza la Genessis Dance Studio in Cluj. El a mai castigat in toamna trecuta premiul de cel mai bun dansator din Romania la acest concurs.

Comentarii Facebook