Un cântăreț din România, de 52 de ani, a lăsat gravidă o adolescentă de 17 ani: Nu mi-a fost frică să mă culc cu o minoră


Interpretul de muzică populară și instrumentistul Marinel Ciulin, în vârstă de 52 de ani, a devenit de curând unul dintre cele mai controversate personaje din țară, după ce s-a aflat că a lăsat gravidă o adolescentă de 17 ani.

Artistul povestește că a cunoscut-o pe Valentina, actuala iubită și viitoarea mamă a copilului său, în timpul unor repetiții, iar apoi au intrat în vorbă pe Facebook.

"La inceput a fost doar pe plan profesional ceva intre noi. Ne-am cunoscut la niste repetitii, la fratele meu", a povestit Marian Ciulin, într-un interviu pentru WowBiz.

Artistul a spus că nu i-a fost frică de lege, pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră.

"Am lasat insarcinata o minora! Ok! Cunosc si eu legile, am citit si eu! Nu mi-a fost teama de lege ca am facut sex cu o minora. Eu stiu ca pot sa fac copii. As mai vrea inca un copil cu ea, normal", a explicat Ciulin.

Mai mult, cântărețul nici nu a divorțat încă de soția sa, cu care mai are trei copii.

"Vreau sa il bag acum. Poate luna viitoare. Divortul costa niste bani. Sotia nu a reactionat in niciun fel, pe ea cred ca o amuza. Sau poate o intristeaza. E problema ei. Pe Valentina o iubesc foarte mult. O ajut, o invat sa gateasca, nu e nicio problema", a mai spus el.


Comentarii Facebook