Un cântăreț consacrat din România s-a calificat la X Factor Marea Britanie. De ce a decis să participe


Celebrul cântăreț Dan Helciug a decis să participe la concursul X Factor din Marea Britanie și până acum a trecut de trei etape ale audițiilor.

Solistul a decis să se înscrie la show pentru a simți pe propria piele cum este să participi la un concurs internațional de o asemenea anvergură și să vadă care sunt diferențele dintre versiunea britanică și cea românească.

De ce X-Factor UK? Stând în ianuarie, anul acesta, la un pahar de vin fiert, mi-a venit o idee năstruşnică: Hai să fac un documentar despre cum ar fi să particip la un concurs internaţional gen X-Factor sau The Voice UK. Am aplicat online şi în luna mai mi-a venit confirmarea! Împreună cu fostul meu coleg de facultate, actorul Ionuţ Negrişanu (director adjunct la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi), care a primit şi el confirmarea de concurent, am zburat la Londra. Audiţiile le-am dat pe Wembley Arena şi am trecut cu succes de 3 etape, cântând piesa celor de la Queen, ”Don’t stop me now”.

 

Sunt încă în concurs, urmează să primesc confirmarea pentru etapa următoare. Experienţa a fost unică pentru mine. Am intrat în contact cu producători muzicali de excepţie şi am realizat ce diferenţe sunt între X-Factor UK şi X-Factor România”, a povestit Dan Helciug, pentru Click.ro.

Comentarii Facebook