Trupa The Beat va concura în FINALA de la Românii au talent - FOTO

 

Trupa rock ”The Beat” formată din puști de 10 - 13 ani are șanse să câștige finala Românii au talent.

 

Marius Popa initiatorul scolii de muzica The Beat! a spus că proiectul ”s-a născut din dorința de a facilita accesul elevilor în învătarea unui instrument – fie tobe, chitară, voce – fără a se dedica unei școli de stat consacrate, unde procesul de învătare se poate extinde pe mai multi ani până la obtinerea unor rezultate satisfăcătoare”. 

 

Marius Popa a fost ajutat de soția lui, Ligia Popa, iar cei doi au reușit sa creeze o miscare cu rasunet in Cluj Napoca si nu numai.

 

Marele succes al acestui an a fost trupa de copii intre 10-13 ani cu care Scoala The Beat s-a prezentat la emisiunea de mare notorietate Romanii au talent. Participarea a pornit din joaca mai mult, cu toate ca interpretarea nu a mai fost o joaca, ci o încununare a municii si talentului fiecaruia.

 

Legatura dintre copii s-a format si sudat in timpul repetitiilor si a evenimentelor unde au cantat din octombrie pana in prezent. Unul din momentele de neuitat ale trupei a fost in 1 iunie 2015 cand copiii au performat intr-un club renumit din Cluj, aducand publicului si familiilor emotii si energii minunate. Au avut alaturi si alte trupe ale scolii The Beat. Alte experiente minunate s-au desfasurat sub egida Seri de vara clujene, September fest, Picnic in the Park, Gala pt tineri” a mai relatat Marius Popa.

 

Finala show-ului Romanii au talent se va desfasura in 12 iunie de la ora 20:30 pe PRO TV. Momentul pregatit va fi unul plin de energie si va aduce publicului emotia unei interpretari live a unor copii inca foarte mici. Presiunea si emotiile suntem siguri ca vor fi estompate de interpretarea acestor copii minunati.

 

Cei din trupa ”The Beat” sunt convinși că ”indiferent de rezultat, cu siguranta aceasta emisiune va aduce un plus de experienta care se va reflecta in viitor. Muzica va ramane pt fiecare dintre ei o pasiune”.

Comentarii Facebook