Trupa OM canta pentru copiii din centre de plasament, iar biletul de intrare este un kg de fructe VIDEO si FOTO


Trupa OM canta la Cluj-Napoca intr-un proiect realizat impreuna cu Primaria si Asociatia Life Force, iar intrarea la concertele caritabile costa ... un kilogram de fructe.

Fructele colectate vor fi donate la trei centre de plasament din Cluj.

Pana acum trupa a cantat miercuri, 22 februarie, in Ceainaria La Port, de pe str. Hermann Oberth, nr 1, duminica, 26 februarie, in l'Atelier Cafe, de pe strada Memorandumului nr. 9, iar miercuri, 29 februarie, ora 20.00, va concerta in Bibiloteca Centrala Janis (BCJ), din Piata Unirii, nr. 19.

OM este o trupa etno-fusion caritabila, iar proiectul caritabil este legat de stilul de viata pe care acestia il promoveaza.

Muzica lor imbina armonios genuri contemporane cu influente etnice din toata lumea. Astfel, publicul calatoreste de pe un continent pe altul, trecand prin culturi celtice, africane, amero-indiene, latino si orientale, acestea imbinand de asemenea si aroma specificului romanesc si balcanic.

Fondurile obtinute din concerte sau din vanzarea de CD-uri sunt folosite pentru a sprijini si organiza programe si evenimente dedicate orfelinatelor, caselor de batrani, persoanelor cu dizabilitati.

Comentarii Facebook