Trăistariu șochează din nou. Cum și-a tratat timiditatea

 

Mihai Trăistariu a mărturisit că a reușit să își trateze timiditatea de care suferea până nu demult. 

 

Cred cu tărie că suntem conduşi în viaţă de propriile gânduri. Creierul nostru face tot. Mintea ne joacă feste sau ne duce pe culmile gloriei. Am văzut filmul "The Secret" de cinci ori, am citit zeci de cărţi în domeniu. Cred că există telepatie, cred că Universul lucrează după nişte legi încă nedescifrate, cred că puterea gândului e magică, cred în cursurile de dezvoltare personală, chiar mă ghidez după principii promovate de aceste cursuri... Mă motivez adesea citind astfel de subiecte. 

 

De exemplu, acum cred cu tărie că am devenit mai frumuşel, chiar mai sexy, iar oamenii au început să-mi spună asta mai des. Evident, de când trag de fiare, şi se cunoaşte (de şapte luni), dar mai ales de când mi-am expus corpul şi chiloţii pe Facebook, îmi scriu o grămadă de fete fără nicio teamă de repercusiuni: "Îmi placi", "Eşti fain, am vreo şansă să ne întâlnim la o cafea?", "Ai vrea să ţi-o tragi cu mine?".

 

Toate mesajele astea mă amuză, însă, într-un fel, îmi dau o încredere uriaşă. De fapt, tocmai acea încredere care mi-a lipsit întotdeauna. Am fost un timid de când mă ştiu. Mesajele sexy-porno pe care le primesc de-o vreme m-au vindecat de timiditate. Nu glumesc! Nu mă cred acum vreun Brad Pitt, însă, da, recunosc, mă simt mai atrăgător ca niciodată... Şi asta datorită unei banale săli de fortă... Plus că sportul în sine îţi dă o stare de bine, demonstrată de oamenii de ştiinţă (secreţia de endorfine)”, a spus Trăistariu, conform ziarul ”ring”.

 

El a precizat că ar fi de acord să reprezinte România la Eurovision 2015, dacă ar avea o melodie bună.

Comentarii Facebook