Toto Cutugno le face un cadou româncelor de Ziua Femeii: Autograf la oricare 2 bilete cumparate

 

Toto Cutugno va susține un concert la Cluj-Napoca în 13 martie, dar a ținut să le facă un cadou româncelor de 8 Martie. 

 

Artistul este foarte incantat ca va fi prezent in tara noastra pentru a le bucura pe doamnele si domnisoarele din Cluj-Napoca. Ba chiar mai mult, acesta le va oferi autografe celor care cumpara cel putin doua bilete la marele eveniment.

 

Evenimentul poarta numele de ”Best Of” si este un concert dedicat Zilei Femeii, acest lucru neinsemnand ca domnii nu se vor putea bucura de melodiile celebrului italian, artistul avand foarte multi fani si printre barbati. Ba chiar mai mult, conform organizatorilor, multi barbati au cumparat zilele acestea bilete pentru a le face cadou persoanelor iubite si pentru a se bucura impreuna de muzica celui mai indragit italian al tuturor timpurilor.

 

La ”petrecerea” de la Sala Polivalenta sunt asteptate duminica, incepand cu ora 19.00, toate fanele artistului, carora acesta le va dedica cele mai iubite piese ale sale, „L’Italiano“, „Serenata“... dar mai ales melodii special compuse pentru femei! De-a lungul timpului, Toto Cutugno a interpretat mai multe piese dedicate femeii, "Stasera Parliamo Di Donne" fiind cea mai cunoscuta dintre ele”, precizează organizatorii.

 

Toto Cutugno le-a transmis si un mesaj fanelor sale, in care le transmite un sarut virtual, le ureaza o primavara frumoasa, plina de iubire si de noroc si le invita la concertul sau de la Cluj-Napoca, din 13 Martie, care, promite el - va fi o petrecere fantastica. 

 

Cei care inca nu si-au rezervat un loc in sala pot achizitiona bilete de la casieria Salii Polivalente, de la Libraria Librarium Universitatii, de la agentia de bilete a Teatrului National, de la standul Ticketnet din Cora, de la standul Ticketevent din Iulius Mall, de la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si din agentiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro! 

Comentarii Facebook