TOTO CUTUGNO are de gând să viziteze Transilvania înainte de concertul de la Cluj-Napoca

 

Toto Cutugno va vizita Transilvania înainte de concertul pe care îl va susține la Cluj-Napoca, în 13 martie. 

 

Aproape la fiecare concert pe care Toto Cutugno il sustine in tara noastra, povesteste cat de mult iubeste Romania, pe care o considera o a doua casa. Si pentru ca nimic nu se compara cu peisajele frumoase din Transilvania, Toto i-a anuntat deja pe organizatorii concertului de la Cluj-Napoca, din 13 Martie, ca doreste sa vina mai devreme in tara special pentru a vizita Salina Turda si Sighisoara si de ce nu, poate chiar si cimitirul vesel de la Sapanta.

 

Toto Cutugno a dezvaluit ca abia asteapta sa afle mai multe despre Salina Turda - „minunea” din subteran despre care vorbeste o lume intreaga si care a fost plasata in topurile celor mai interesante, fascinante si inedite locuri de vizitat de pe planeta si despre Sighisoara - a citit pe internet ca este singura cetate medievala din Europa care este inca locuita. Celebrul artist si-a promis ca va profita de cele doua zile libere de dinainte de concert, pentru a vizita frumusetile Sighisoarei, printre care si Turnul cu ceas din Sighisoara, un monument istoric emblematic al zonei.

 

Si vedetele de la Hollywood au fost impresionate de Transilvania. Staruri precum Nicolae Cage, Kevin Costner, Gerard Depardieu sau Nicole Kidman au fost atrase de peisajele Transilvaniei, acestea ramanand profund impresionate de frumusetile ce le are de oferit tara noastra. Un mare iubitor al traditiilor, culturii, peisajelor si fan al Transilvaniei este si Printul Charles, acesta afirmand ca, intr-un fel, Transilvania detine cheia salvarii planetei. Cand Alteta Sa Regala Printul de Wales a vizitat pentru prima data Transilvania, in urma cu 20 de ani, a fost captivat de atemporalitatea regiunii si a spus ca zona ii aduce aminte de povestile pe care le citea in copilarie, Transilvania devenind refugiul favorit al acestuia.

 

Mai sunt doar cateva saptamani pana cand vom afla daca si Toto Cutugno va ramane pe veci indragostit de istoria, farmecul si legendele Transilvaniei! Si tot cateva saptamani mai sunt si pana cand isi va rasfata admiratorii si mai ales admiratoarele cu cele mai iubite hituri ale sale, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

 

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 13 Martie 2016 se gasesc in urmatoarele locatii: casa de bilete a Salii Polivalente, Libraria Librarium Universitatii, la agentia de bilete a Teatrului National, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si in agentiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro! 

 

Concertul ”TOTO CUTUGNO - Best Of” va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pe 13 Martie 2016, incepand cu ora 19.00 si este organizat de Project Events.

Comentarii Facebook