Topul celor mai asteptate filme de actiune din 2013 VIDEO



Anul 2013 se anunță unul foarte promițător în ceea ce privește cinematografia, iar filmele de acțiune acaparează o mare parte a industriei hollywoodiene.

Iată care sunt cele mai așteptate filme de acțiune din 2013:

Gangster Squad - 11 ianuarie

Amatorii de filme de acţiune vor intra în pâine încă din primele zile ale anului. Ganster Squad aduce pe marele ecran nume la fel de mari, precum Sean Penn, Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone şi Nick Nolte. Acţiunea filmului se petrece în anii `40 şi `50, când este creată o unitate specială în cadrul poliţiei din Los Angeles. Ea avea ca scop eliminarea gangster-ilor ce veneau de pe coasta de est, cu orice preţ, fără a mai ţine cont de lege.





Parker - 25 ianuarie

Numele lui Jason Statham este asociat cu filmele de acţiune. Rece, dur, corect, el joacă în Parker rolul unui hoţ care este tras pe sfoară de banda sa şi lăsat să moară. Drept răzbunare, el decide să fure de la ei prada ultimului jaf. Cum un film de acţiune nu dă bine fără un personaj feminin fermecător, alături de Jason Statham o vom întâlni pe Jennifer Lopez. Filmul este aşteptat în cinematografe la finalul lunii ianuarie. Urmăriţi mai jos trailer-ul pentru Parker.





The Last Stand - 25 ianuarie

A promis că se va întoarce şi iată că s-a ţinut de cuvânt. La 65 ani, Arnold Schwarzenegger joacă într-un film de acţiune ca erou principal. Şeriful Ray Owens se gândeşte la pensionare, însă până atunci are de îndeplinit o misiune periculoasă. Un cap al unui cartel de droguri a evadat dintr-o închisoare şi goneşte spre graniţa Mexicană. În drumul său stă orăşelul şerifului, care primeşte ordin să-l oprească cu orice preţ. În distribuţie se regăsesc şi Forest Whitaker şi Luis Guzman.










Vezi și restul filmelor pe go4it.ro

Comentarii Facebook