Teatrul Excelsior din București pune în scenă ”Vrăjitorul din Oz” la Cluj. Vezi când are loc evenimentul

În 18 ianuarie 2015, clujenii au ocazia de a merge la spectacolul de teatru ”Vrăjitorul din Oz”, pus în scenă de trupa Teatrului Excelsior București.

Evenimentul va avea loc duminică, 18 ianuarie, la orele 11.00 și 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Teatrul Excelsior prezintă spectacolul Vrăjitorul din Oz, dupa povestea nemuritoare scrisă de Lyman Frank Baum, care a încântat copilăria multor generații cu personajele sale de neuitat: Dorothy, cățelul Toto, Sperietoarea de ciori, Omul de tinichea, Leul cel laș, Vrăjitorul din Oz, Vrăjitoarele bune și cele rele, Regele maimuțelor înaripate sau Regina șoriceilor.

O punere în scenă inteligentă, care a utilizat muzica originală a filmului lui Fleming, interpretată live de o trupă însuflețită, talentată, cu multă “poftă de joc”, la care mai adaugam si un plus de mister conferit de decorul imaginat de Mihai Mădescu și de inspiratele costume realizate de Luana Drăgoescu, vor face ca fiecare spectator, mare sau mic, să pașească braț la braț cu Dorothy și prietenii ei intr-o aventură de neuitat!

Bilete sunt disponibile la agenţia de bilete a Casei de Cultură, agenţia teatrală, standul de bilete din Iulius Mall (lângă Info Point) şi online pe www.biletmaster.ro

Pentru mai multe informații intrați AICI.

Comentarii Facebook