TAROM cercetează o stewardesă care a UMILIT o pasageră. Este vorba despre o vedetă a tabloidelor - FOTO

 

O stewardesă de la TAROM este cercetată disciplinar după ce a criticat, pe Facebook, modul în care era îmbrăcată o pasageră.

 

Cea criticată este chiar Loredana Chivu, care era îmbrăcată extrem. ”Cum naiba la 50 de grade să te îmbraci cu geacă din piele (galbenă) şi papuci gen (mov), plus o rochie fff scurtă care era tot galbenă, mai avea şi o geantă aurie. Ori am înnebunit eu, ori a luat-o moda razna”, a scris însoţitoarea de zbor.

 

Marţi, reprezentanţii TAROM au anunțat că au luat măsuri împotriva stewardesei. ”Codul de Conduită al Însoţitorului de Bord şi cel de Etică al Companiei conţin prevederi clare, referitoare la atitudinea însoţitorilor de bord în relaţia cu pasagerii, reglementări ce au ca scop principal grija faţă de pasager şi nevoile acestuia. Ţinând cont de aceste aspecte şi de gestul neprofesional al angajatei noastre, Compania TAROM a iniţiat o procedură de cercetare disciplinară şi un proces de reinstruire al personalului de cabină despre responsabilitatea şi discreţia necesară în interacţiunile fiecăruia, în social media, astfel încât să nu aducă prejudicii pasagerilor sau imaginii Companiei”, a precizat TAROM.

 

Loredana Chivu așteaptă scuze pentru ceea ce i s-a întâmplat în timpul zborului de la Bucureşti la Timişoara. ”Este inadmisibil ce s-a întâmplat. Eu am ales TAROM pentru că ştiam că este o companie serioasă care îşi respectă clienţii. Aveam impresia că personalul este atent selectat, însă nu este deloc aşa, am simţit asta pe pielea mea. Cum îşi permite domnişoara Anna Arieşan să mă pozeze în avion, să pună poza pe Facebook şi să mă batjocorească. Cine i-a dat acest drept? Eu am plătit pentru servicii de calitate, asta aşteptam. Am făcut în urmă cu mai bine de o lună o plângere în scris, nici acum n-am primit vreun răspuns”, a declarat Chivu, conform cancan.ro.

 

Comentarii Facebook