Târg de cadouri și spectacol muzical, de Moș Nicolae, la Iulius Mall


Clujenii sunt invitați în acest weekend la iulius Mall Cluj pentru a lua parte la un târg de cadouri pentru Moș Nicolae și la un spectacol de muzică şi dans tematic sunt propunerile pentru relaxarea din pauzele de la shopping.

Vineri, 5 decembrie 2014, între orele 16.00 şi 18.00, la etajul 1 al Iulius Mall Cluj se desfăşoară un târg cu tradiţie. Aflat la cea de-a cincea ediţie, „St. Nicholas Bazaar” le oferă vizitatorilor cele mai inspirate idei de cadouri. Pentru cei care au fost cuminţi şi au lustruit cu atenţie ghetuţele, Moşul va avea prilejul de a alege darul perfect, din sute de obiecte prezentate la târgul inedit.

Expozanţi vor fi elevi ai Transylvania College, de la clasa întâi până la liceu, care vor pune în vânzare jucării, rechizite, cărţi, articole sportive, accesorii şi alte obiecte pentru copii. Bazarul are un scop caritabil, jumătate din încasările obţinute fiind donate către „House Raising Project”.

Prin acest proiect, elevi şi profesori ai Transylvania College, împreună cu Habitat for Humanity Cluj, contribuie la ridicarea unei case pentru o familie nevoiaşă. Tinerii participanţi la târg vor învăţa o lecţie despre responsabilitatea socială, iar clienţii lor vor face o faptă bună, cumpărând cadouri speciale.

Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 17.30, clujenii de toate vârstele sunt invitaţi la un spectacol de iarnă. Armonia Music şi Clubul Micki prezintă spectacolul de muzică şi dans „Flori de gheaţă”. Evenimentul marchează şi lansarea CD-ului cu acelaşi titlu, care include melodii de sezon. Pe scenă vor urca solişti premiaţi la festivalurile naţionale şi internaţionale, care vor încânta publicul cu talentul lor.

Comentarii Facebook