Târg de cadouri handmade și evenimente speciale pentru îndrăgostiți, în week-end, la Iulius Mall Cluj (P)



Iulius Mall Cluj este învăluit de iubire în acest sfârșit de săptămână. Astfel, cei care sunt în căutarea cadoului perfect pentru jumătatea lor pot vizita târgul de obiecte handmade, iar iubitorii de muzică vor fi răsfățați cu un spectacol al Operei. Pentru că este week-end-ul dragostei, Iulius Mall îi va răsplăti pe clienți cu premii inimaginabile.

Până duminică, 14 februarie 2016, la parterul Iulius Mall Cluj se desfășoară o ediție specială a Târgului de Handmade, cu tematică de Valentine`s Day. Peste 40 de expozanți prezintă cele mai inspirate sugestii de cadouri, originale și adaptate oricăror preferințe. Cei care vor să își surprindă perechea cu un dar unicat pot alege din numeroase articole care să le exprime sentimentele: pernuțe în formă de inimă, bijuterii realizate prin tehnici aparte, cosmetice naturale, pălării, papioane și piese vestimentare, tablouri, cutii pentru podoabe sculptate și pictate, accesorii, decorațiuni și multe altele.

De Ziua Îndrăgostiților, Opera Națională Română Cluj-Napoca și Iulius Mall îi invită pe toți cei care apreciază arta să își sărbătorească iubirea printr-o seară de musical. De la ora 19.00, în Atriumul mall-ului se va desfășura spectacolul „In Love with Opera”. Sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, orchestra simfonică şi soliştii Paula Iancic (soprană), Iulia Merca (mezosoprană), Tiberius Simu (tenor) şi Vlad Morar (bas) îi vor încânta pe cei prezenți cu fragmente din șapte musicaluri celebre: „Phantom of the Opera”, „My Fair Lady”, „Miss Saigon”, „Cats”, „The Sound of Music”, „Chicago” şi „Les Misérables”.

Până pe 13 februarie, Iulius Mall Cluj îi răsplătește pe îndrăgostiții de shopping. În intervalul orar 15.00 - 20.00, cuplurile care au făcut cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pot participa la concursul „Love Quiz”. În funcție de preferințele lor în materie de petrecere a timpului în doi, amorezii pot alege pentru ce categorie de premiu concurează: o escapadă romantică, un week-end la ski sau o sesiune de shopping. Partenerii vor răspunde simultan la întrebările despre jumătatea lor, afișate pe două ecrane digitale, și vor primi puncte doar atunci când ambii răspund la fel. La final de campanie, primele trei cupluri cu cele mai mari scoruri de la fiecare categorie vor fi răsplătite pentru iubirea pe care și-o poartă cu premii mult dorite: trei excursii la Buscat Ski Resort, trei week-end-uri la Grand Hotel Italia și trei sesiuni de shopping în doi la magazinele din Iulius Mall, în valoare de 2.000 de lei fiecare.

Comentarii Facebook