Miercuri 24 Aprilie

Super SHOW la concertul Ad Libitum de la Cluj. Micuța compozitoare Katia a fost invitat special - VIDEO și FOTO

 

Trupa Ad Libitum a concertat sâmbătă seara, la Casa de Cultură a Studenților, în fața unei săli sold-out. Spectacolul a fost demențial, iar publicul a aplaudat minute în șir după fiecare piesă. 

 

Lansați în 2012, băieții de la Ad Libitum au cunoscut recunoaștere națională în urma participării la concursul X Factor, unde au ajuns în finală. Talentul lor este incontestabil, cei patru fiind absolvenți de Conservator și chiar profesori acolo, iar acum plănuiesc să cucerească toată țara cu talentul lor. 






”Tu ești primăvara mea” - Aurelian Andreescu






Concertul de sâmbătă seara a fost un succes deplin. Ad Libitum a cântat cu un band, pentru prima dată la un concert de-al lor, abordând un repertoriu vast. Spectacolul a durat două ore și jumătate, fiind filmat de TVR Cluj.

 

Băieții au avut-o invitată pe Katia Cărbune (12 ani), câștigătoarea concursului de talente Next Star, cu care Ad Libitum a colaborat prima dată la Eurovision 2018, unde cei cinci au cântat o melodie compusă chiar de Katia, ”My heart is breathing you”. La concertul Ad Libitum de sâmbătă seara, Katia a cântat 3 melodii compuse de ea și a fost ovaționată. 

 

Concertul a fost piperat cu momente amuzante, puse în scenă de cei patru artiști de la Ad Libitum.

Comentarii Facebook