Super concert aniversar The Beat Cluj. Elevii școlii de muzică au făcut show la Cinema Florin Piersic - VIDEO

 

Școala de muzică The Beat Cluj a sărbătorit 5 ani de la înființare în cadrul unui concert susținut joi seara, de la ora 18.30, la Cinema Florin Piersic. 

 

De la mic la mare, elevii școlii au urcat pe scenă și au făcut spectacol demn de orice concert al unor mari artiști. 

 

Prin organizarea acestui eveniment dorim să împărtășim cu publicul larg, iubitor de muzică, bucuria și experiența dobândită în decursul celor 5 ani plini cu amintiri superbe, alături de oameni frumoși și talentați”, a declarat Ligia Popa, profesor și membru fondator al Școlii de muzică The Beat

 

Pe scenă au urcat Katia, câștigătoarea concursului ”Next Star” de la Antena 1, Radu Fărcane, artist care a semnat deja un contract cu casa de discuri Global Records, dar și formații și alți artiști ai școlii: trupele Vision, Catch-up, The Piano Girls, Alligators, Antik.

 

Katia a interpretat la pian piesa compusă chiar de ea și cu care a câștigat marea finală de la ”Next Star”.




 

Marius Popa, profesor și membru fondator al Școlii de muzică The Beat, a declarat că: ”Împreună cu Ligia am pornit acum 5 ani de la o idee simplă, de la dorința de a promova și ajuta micile talente să învețe muzică într-un mediu plăcut și printr-un stil de predare diferit de cel prezent în școlile de stat. Această dorință a ajuns la maturitate și ne bucurăm nespus de mult să vedem și să ajutăm în dezvoltarea pe plan muzical a copiilor”.

Comentarii Facebook