Divertisment

Sugar dating. Tinerele intră în relații cu bărbați în vârstă pentru vacanțe de lux, apartamente și bijuterii

   

Sugar dating. Tot mai multe tinere ajung să aibă relații cu bărbați mai în vârstă pentru diverse avanjate.

 

Mădălina este una dintre aceste tinere. Ea spune că Sugar dating nu e o formă de prostituție, ci o relație bazată pe interese. Portretul cuplului dintr-o astfel de legătură este în mare următorul: el are de obicei peste 40 de ani și vrea să se bucură de compania unei femei frumoase fără a avea vreo obligație de lungă durată; ea primește călătorii în țări exotice și cadouri care pot consta în automobile sau apartamente, scrie libertatea.ro.

 

Sugar dating-ul este un tip de relație. Un pic controversat ce-i drept, dar asta tot din cauza societății. Nu oferi servicii, ci pur și simplu esti angajat într-o relație, ca oricare alta, cu beneficiul că partenerul tău este foarte bogat. Nu-ți lispește nimic pe plan financiar și nu trebuie să dai explicații nimănui”, a spus Mădălina.

 

Tânăra este educătoare și ar vrea să-și deschidă o afacere. ”Am aflat de Sugar dating din Amsterdam. Bineînțeles, am început și eu să mă documentez ce înseamna să fii o sugar baby, și am dat peste un site de la noi din Romania, singurul de altfel de acest gen și în acest moment nu mi-aș mai imagina viața făra un sugar daddy”, spune Mădălina. Susține că de la lună la lună tot mai mulți români practică sugar datingul, având câte patru oferete săptămânale de la cei care vor să-i fie sugar daddy.

 

Regulile sunt clare. Partenerii spun de la început ce își doresc. Spre exemplu: Caut un bărbat/femeie cu care să călătoresc în Bali în vara acestui an. O alta regulă ar fi bineințeles discreția. ”Doresc să rămân anonimă, pentru că societatea de la noi nu este pregătită în totalitate pentru acest concept”, se explică tânăra.

 

Nu îți lispește nimic: bani de chirie, călătorii, haine, accesorii, gadgeturi de brand. Dacă esti norocoasă și dai peste unul foarte bogat, există posibilitatea să-ți cumpere apartament, mașină, etc”, precizează tânăra. Aceasta susține că bărbații mai în vârstă pot fi mentori pentru tinere: ”Mi-am dat seama că îmi place sa fiu în preajma unui bărbat mai în vârstă pentru că este că un mentor pentru mine”.

 

Dezavantaje ar fi că ”trebuie sa fii pregatită psihic ca probabil pentru mulți dintre bărbați nu vei fi decât o distracție temporară și probabil nu se va concretiza în nimic serios”, recunoaște Mădălina. Până la urmă, ”în opinia mea, este o relație ca oricare alta, fără obligații. Ai un partener stabil, care îți oferă tot ce îți dorești, dar mai ales spațiu personal și stabilitate financiară. Ce nu-i de plăcut?”, se întreabă retoric tânăra.

10-1-2017, 14:50
83 vizualizări
3 comentarii
RON11-1-2017, 10:44
Tot prostitutie este, dar vor sa fie discrete ca sa nu plateasca impozite pe venit. O „excursie” primita cadou, tot venit se considera a fi, deci trebuie impozitat!
Prff10-1-2017, 23:45
Corect, nu e forma de prostitutie, pt ca prostitutia asta e meserie de profesioniste si care spun scorul pe fatza direct si onorabil pt fiecare model de serviciu oferit, dar asta e qurva imputita si tragatoare, care pt un futai crede ca tre sa primeasca cat mai mult si daca nu esti atent te trage de mai bine mergeai la 10 profesioniste!!!
Praf10-1-2017, 23:44
Corect, nu e forma de prostitutie, asta e meserie de profesioniste si care spun scorul pe fatza direct si in legatura cu serviciul oferit, asta e c**** imputita si tragatoare, care pt un futai crede ca tre sa primeasca cat mai mult si daca nu esti atent te trage de mai bine mergeai la 10 profesioniste!!!

Cele mai citite ştiri din Divertisment

692 vizualizări
22-6-2018, 10:18
Cel mai bogat clujean, Ștefan Vuza, s-a logodit cu un fost manechin» Vezi tot
674 vizualizări
22-6-2018, 12:43
UNTOLD 2018 - WOLF SPIRIT! Descoperă povestea noului capitol UNTOLD» Vezi tot
317 vizualizări
20-6-2018, 10:48
Bianca Drăgușanu a vorbit despre milionarul Tristan Tate și relația cu el» Vezi tot
71 vizualizări
21-6-2018, 11:04
MAI se ocupă cu postări amuzante pe Facebook: Dialog fabulos între un șofer și o polițistă» Vezi tot
65 vizualizări
29-3-2017, 17:07
Și-a urmărit soţia cu o dronă. Ce făcea femeia lui, într-o parcare, l-a şocat - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?