Divertisment

Sugar dating. Tinerele intră în relații cu bărbați în vârstă pentru vacanțe de lux, apartamente și bijuterii

  
   

Sugar dating. Tot mai multe tinere ajung să aibă relații cu bărbați mai în vârstă pentru diverse avanjate.

 

Mădălina este una dintre aceste tinere. Ea spune că Sugar dating nu e o formă de prostituție, ci o relație bazată pe interese. Portretul cuplului dintr-o astfel de legătură este în mare următorul: el are de obicei peste 40 de ani și vrea să se bucură de compania unei femei frumoase fără a avea vreo obligație de lungă durată; ea primește călătorii în țări exotice și cadouri care pot consta în automobile sau apartamente, scrie libertatea.ro.

 

Sugar dating-ul este un tip de relație. Un pic controversat ce-i drept, dar asta tot din cauza societății. Nu oferi servicii, ci pur și simplu esti angajat într-o relație, ca oricare alta, cu beneficiul că partenerul tău este foarte bogat. Nu-ți lispește nimic pe plan financiar și nu trebuie să dai explicații nimănui”, a spus Mădălina.

 

Tânăra este educătoare și ar vrea să-și deschidă o afacere. ”Am aflat de Sugar dating din Amsterdam. Bineînțeles, am început și eu să mă documentez ce înseamna să fii o sugar baby, și am dat peste un site de la noi din Romania, singurul de altfel de acest gen și în acest moment nu mi-aș mai imagina viața făra un sugar daddy”, spune Mădălina. Susține că de la lună la lună tot mai mulți români practică sugar datingul, având câte patru oferete săptămânale de la cei care vor să-i fie sugar daddy.

 

Regulile sunt clare. Partenerii spun de la început ce își doresc. Spre exemplu: Caut un bărbat/femeie cu care să călătoresc în Bali în vara acestui an. O alta regulă ar fi bineințeles discreția. ”Doresc să rămân anonimă, pentru că societatea de la noi nu este pregătită în totalitate pentru acest concept”, se explică tânăra.

 

Nu îți lispește nimic: bani de chirie, călătorii, haine, accesorii, gadgeturi de brand. Dacă esti norocoasă și dai peste unul foarte bogat, există posibilitatea să-ți cumpere apartament, mașină, etc”, precizează tânăra. Aceasta susține că bărbații mai în vârstă pot fi mentori pentru tinere: ”Mi-am dat seama că îmi place sa fiu în preajma unui bărbat mai în vârstă pentru că este că un mentor pentru mine”.

 

Dezavantaje ar fi că ”trebuie sa fii pregatită psihic ca probabil pentru mulți dintre bărbați nu vei fi decât o distracție temporară și probabil nu se va concretiza în nimic serios”, recunoaște Mădălina. Până la urmă, ”în opinia mea, este o relație ca oricare alta, fără obligații. Ai un partener stabil, care îți oferă tot ce îți dorești, dar mai ales spațiu personal și stabilitate financiară. Ce nu-i de plăcut?”, se întreabă retoric tânăra.

iulius 728x90.jpg
10-1-2017, 14:50
102 vizualizări
3 comentarii
RON11-1-2017, 10:44
Tot prostitutie este, dar vor sa fie discrete ca sa nu plateasca impozite pe venit. O „excursie” primita cadou, tot venit se considera a fi, deci trebuie impozitat!
Prff10-1-2017, 23:45
Corect, nu e forma de prostitutie, pt ca prostitutia asta e meserie de profesioniste si care spun scorul pe fatza direct si onorabil pt fiecare model de serviciu oferit, dar asta e qurva imputita si tragatoare, care pt un futai crede ca tre sa primeasca cat mai mult si daca nu esti atent te trage de mai bine mergeai la 10 profesioniste!!!
Praf10-1-2017, 23:44
Corect, nu e forma de prostitutie, asta e meserie de profesioniste si care spun scorul pe fatza direct si in legatura cu serviciul oferit, asta e c**** imputita si tragatoare, care pt un futai crede ca tre sa primeasca cat mai mult si daca nu esti atent te trage de mai bine mergeai la 10 profesioniste!!!

Cele mai citite ştiri din Divertisment

13 vizualizări
3-12-2011, 16:39
Asa arata Inna fara machiaj! Cu greu ai recunoaste-o pe strada FOTO» Vezi tot
9 vizualizări
30-3-2017, 17:24
A aflat că soţul o înșeală și i-a scris amantei pe Facebook» Vezi tot
9 vizualizări
29-3-2017, 17:05
Mihaela Rădulescu a vorbit despre operaţiile estetice: ”La 47 de ani...”» Vezi tot
7 vizualizări
18-6-2016, 12:11
A fost NEBUNIE la We Love Retro 2016. Peste 10.000 de oameni în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca - FOTO» Vezi tot
6 vizualizări
20-11-2010, 11:40
Vezi o parte din filmul porno cu Delia Matache si Edi Iordanescu - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Care credeți că este cel mai sigur / cu cel mai avantajos cost al vieții din Cluj-Napoca