STUDENTII AU TALENT, editia a doua, incepe la Cluj, dar va face turul Romaniei


Incep preselectiile la cea de-a doua editie a show -ului Studentii au talent, organizata de FAS-USAMV CLUJ-NAPOCA.

"Intrucat cel mai tare concurs televizat ROMANII AU TALENT a facut inconjurul tarii, Federatia Asociatiilor Studentesti din USAMV Cluj-Napoca l-a preluat, prelucrat si adaptat special pentru studenti, astfel competitia din sezonul I a avut loc pe ringul de dans.

Pentru SEZONUL II ne propunem sa descoperim noi talente din toate domeniile: dans, magie, actorie, arta, sport sau orice alt talent care merita sa faca primul pas spre CELEBRITATE.

SEZONUL II al concursului STUDENTII AU TALENT va face inconjurul tarii, iar preselectiile pentru descoperirea de noi talente se vor desfasura in 5 centre universitare din Romania. In cadrul celor 5 preselectii, fiecare participant isi va demonstra talentul in fata unui juriu de specialitate format din 3 membri", au precizat organizatorii.

In urma fiecarei preselectii vor fi selectati de catre juriu un numar de 15 studenti talentati care vor participa in SEMIFINALELE concursului "STUDENTII AU TALENT".

Cei mai talentati studenti dintre cei talentati care vor trece de semifinale, vor participa in MAREA FINALA ca concursului "STUDENTII AU TALENT", unde vor lupta pentru MARELE PREMIU oferit de partenerul principal al concursului.


Comentarii Facebook