Știri de Cluj împlinește astăzi 5 ani. Vă mulțumim că ne urmăriți in fiecare zi!

 

Stiri de Cluj implineste astazi 5 ani de cand a aparut pe piata on-line. Pentru ca ne urmariti in fiecare zi, VA MULTUMIM!

 

La 5 ani de la infiintare, Stiri de Cluj este in continuare cel mai citit ziar on-line printre clujeni, astfel incat fiecare clujean acceseaza cel putin o data pe luna Stiri de Cluj.

Va multumim pentru mesajele pe care ni le trimiteti in fiecare zi si care ne ajuta sa mergem mai departe si sa facem lucrurile mai bine. Cuvintele de apreciere ne fac sa cautam subiecte si mai interesante pentru Dvs, iar cele critice sa ne corectam greselile.

 

De-a lungul timpului, am inceput sa ii cunoastem pe o parte dintre Dvs si sa constatăm ca avem cititori educati,  informati, ancorati in realitate. Aproape zilnic primim de la Dvs informatii in care ne semnalati nereguli care se petrec pe strada sau in institutiile statului. Asa cum am facut si pana acum, nu vom ezita nicio secunda sa le publicam pentru ca, credem noi, asa v-am convins sa ne cititi zilnic, astfel incat sa cream o comunitate de peste 20.000 de cititori unici pe zi, care ajung la 350.000 pe luna. (353.277 de cititori unici in noiembrie 2014).

 

Ne-ati ajutat sa facem sondaje pe care nu le-am considerat niciodata sociologice, dar care au dat rezultate aproape indentice cu rezultatele alegerilor, de exemplu. Ne-ati ajutat sa le gasim oamenilor locuri de munca, atunci cand singuri pareau depasiti de situatie, sa dam in vileag functionari corupti, sa ajutam familii aflate in dificultate si multe altele in care ati dat dovada de generozitate si empatie.

 

In numele tuturor celor pe care ne-ati ajutat sa ii ajutam, va multumim!

 

Adresele office@stiridecluj.com sau investigatii@stiridecluj.com, va stau oricand la dispozitie pentru a ne transmite informatii, fotografii sau imagini video care considerati care merita sa fie vazute si ce ceilalti membrii ai comunitatii Stiri de Cluj. 

Comentarii Facebook