Sting nu vrea să lase averea de peste 180 milioane dolari copiilor săi. Care este motivul deciziei sale


Celebrul artist britanic Sting a decis să nu le lase moștenire celor șase copii ai săi avereaestimată la 180 milioane de dolari, strânsă pe parcursul carierei.

"Ei nu prea vor avea ce să moştenească, deoarece cheltuim banii (...). Copiii trebuie să muncească", a declarat Sting pentru publicaţia Mail on Sunday, citat de contactmusic.com.

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai bogați artiști din Marea Britanie, Sting, care a crescut într-o familie modestă de muncitori, în oraşul Wallsend din comitatul North Tyneside, a spus că nu doreşte ca averea lui să devină "o piatră de moară" pentru copiii săi.

"Le-am spus că nu le vor rămâne prea mulţi bani, deoarece îi cheltuim. Avem o mulţime de obligaţii. Cheltuim veniturile obţinute şi nu prea mai rămâne mare lucru", a declarat Sting, citat de contactmusic.com.

În prezent, cântărețul ocupă locul al nouălea în topul celor mai bogaţi muzicieni din Marea Britanie şi Irlanda alcătuit în 2013 de Sunday Time.

De asemenea, fostul solist al trupei ”The Police” a precizat că nu şi-a răsfăţat copiii, care nu depind de averea tatălui lor.

"Evident, dacă ar avea probleme, i-aş ajuta, dar nu a trebuit să fac acest lucru. Ei au această etică a muncii care îi motivează să reuşească prin propriile merite", a spus Sting.

Comentarii Facebook