Miercuri 24 Aprilie

Spectacol de Operă transmis live pe un ecran gigant în Piața Unirii


Opera Națională Română din Cluj-Napoca va organiza un concert special de Crăciun, care va fi transmis în direct și în Piața Unirii.

Evenimentul va avea loc vineri, 16 decembrie, de la ora 18.30, acesta fiind transmis și pe un ecran LED montat în Piața Unitii.

Spectacolul excepțional va cuprinde întregul oraș cu magie de sărbătoare, fiind pus în scenă în sala de spectacol a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, împodobită feeric, și transmis live pe un ecran LED de mari dimensiuni, amplasat în Piața Unirii, unde va însufleți Târgul de Crăciun și bucura sufletele tuturor trecătorilor.

Concertul va cuprinde un repertoriu de colinde tradiționale, precum Bună sara lui Crăciun, Trei Păstori se întâlniră, Astăzi s-a născut Hristos, dar și cunoscutele cântece internaționale de Crăciun I’ll be home for Christmas, I’m Dreaming of a White Christmas și O Holy Night.

Pe scenă vor urmca artiștii Ilinca Băcilă, Marius Vlad Budoiu, Cristian Mogoșan și Florin Estefan, alături de Corul de Copii ”Junior VIP” al Colegiului de Muzică ”Sigismund Toduță” Cluj-Napoca, coordonat muzical de doamna dirijor Anca Mona-Mariaș și de Corul ,,Winter Delights” coordonat de Flaviu Mogoșan. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, sub bagheta dirijorului invitat Flavius Filip.

Comentarii Facebook