Spațiul de joacă pentru copii, din Iulius Mall Cluj, te trimite într-un week-end la schi (P)


În această iarnă, Kidsland Totto Space, din Iulius Mall Cluj, te scoate pe pârtie.

Joaca şi buna dispoziţie a copiilor va fi răsplătită cu premii care încurajează sportul şi petrecerea timpului în familie. Cei care participă la campanie pot câştiga premii speciale: un week-end la schi împreună cu părinţii, un abonament la înot sau un ghiozdan pentru expediţii.

Îndrăgitul loc de joacă al prichindeilor, Kidsland Totto Space din Iulius Mall Cluj, se pregăteşte de distracţia pentru iarnă. Până pe 20 decembrie 2015, copiii care îşi sărbătoresc ziua de naştere la Kidsland Totto Space intră automat în tombola cu cele mai frumoase premii. Astfel, petrecerea alături de prieteni, în compania jocurilor preferate şi a activităţilor antrenante, le va aduce ştrengarilor posibilitatea de a continua distracţia la munte. Marele câştigător va fi desemnat prin tragere la sorţi, pe 20 decembrie, şi va putea petrece un week-end la sky, împreună cu părinţii, la Cavnic. Aniversarea îi va purta noroc, pentru că îi va oferi oportunitatea de a petrece un sfârşit de săptămână în familie, în peisajul de poveste al Maramureşului.

Lista premiilor pentru prichindeii care aleg să îşi invite amicii la Kidsland Totto Space de ziua lor continuă. Premiul al doilea va fi un abonament pentru trei luni la Aqua Swim Team, unde va beneficia şi de un antrenor de înot, iar ocupantul locului trei va primi un ghiozdan de la Ecco, ideal pentru expediţii. În plus, îndrăgitul prieten al copiilor, mascota Totto, a pregătit cadouri pentru toţi participanţii, pentru ca joaca să rămână principala lor activitate.

Comentarii Facebook