Sophia Loren a ajuns la Cluj. Vedeta arată impecabil pentru 82 de ani

 

Actrița Sophia Loren a ajuns la Cluj-Napoca pentru a primi o disctincție care îi celebrează întreaga carieră.

 

Vedeta a vorbit despre colaborarea cu fiul ei, regizorul Eduardo Ponti, dar și despre condiţia femeii în cinematografia actuală, informează news.ro.

 

Nu te gândeşti niciodată că eşti celebru. Te gândeşti că faci ceva frumos, că eşti un actor bun, că trebuie să creşti. Nici măcar atunci când ai un Oscar nu ştii că eşti faimos”, a declarat Sophia Loren. ”Este nevoie să te exprimi, să spui ce simţi, să găseşti persoane care sunt de acord cu tine. Nu există o şcoală”, a spus actriţa.

 

Despre cinematografia românească, Sophia Loren a spus că ar colabora cu un cineast român. ”Filmele româneşti sunt prezente mult în festivaluri. Uneori sunt cele mai bune filme, însă dacă aş primi o propunere m-aş gândi mult înainte să spun «da». Vreau să fac ceva care să mi se potrivească, să se potrivească cu sentimentele mele”, a adăugat Sophia Loren.

 

Despre condiţia femeilor în cinematografie, actriţa italiană a spus că este prea multă libertate. 

 

Lumea de astăzi nu mai este cum a fost. Relaţiile s-au schimbat şi sunt atâtea lucruri care nu mai merg bine. Este greu de vorbit despre asta, pentru că este mult prea multă libertate”, a spus Sophia Loren, conform news.ro.

 

Sophia Loren a jucat alături de actori faimoși de la Hollywood precum Cary Grant, Peter Sellers, Clark Gable, Frank Sinatra, Gregory Peck, Jack Lemmon, Paul Newman şi Marlon Brando. Actrița are la activ două premii Oscar.

 

Foto: Tiff.ro

Comentarii Facebook