Sondaj pe nunta lui Cristi Borcea facut de IRES! 88% dintre romani stiu de nunta


Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES) a realizat un sondaj de opinie pe marginea perceptiei pe care o au romanii despre nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican.

Rezultatul arata ca 88% dintre intervievati au auzit de nunta, iar mai informate in acest sens se dovedesc femeile, persoanele cu varsta cuprinsa intre 36 si 50 de ani, cu studii medii, care au rezidenta in mediul urban si locuiesc in regiunea de sud a tarii.

De asemenea, 44% dintre cei chestionati au urmarit nunta la televizor. Si aici cele mai interesate au fost femeile, persoanele de peste 65 de ani, fara scoala sau cu studii primare, de etnie maghiara, care locuiesc in mediul urban, cu precadere in Moldova.

In ceea ce priveste cheltuielile de la nunta, 74% dintre cei chestionati sunt de acord cred ca s-ar fi cheltuit prea multi bani pentru organizarea acestui eveniment. 83% cred ca acesti bani ar fi putut fi folositi la ceva mult mai util decat aceasta nunta.

Respondentii au mai afirmat ca cei bogati trebuie sa plateasca impozit pe bogatia afisata (92%), ca lautarii ar trebui sa plateasca impozite (82%) si ca veniturile obtinute din nunti ar trebui impozitate (60%).

Cercetarea a fost facuta pe un esantion de 1.247 indivizi, de 18 ani si peste, si are o marja de eroare de ± 2,8%.

Comentarii Facebook