Smiley și Pavel Bartoș au lansat prima lor melodie împreună VIDEO


Celebrii prezentatori ai concursului ”Românii au Talent” au lansat prima lor melodie în cadrul semifinalei de vineri, căreia i-au făcut și videoclip.

Replica celor doi, care a devenit virală într-un timp foarte scurt, ”Cu fuioru”, a primit acum și o piesă ce-i poartă numele.

Totul a inceput dintr-o joaca si a ajuns un adevarat…fenomen! “La un moment dat, in concurs a aparut o fetita care avea cu ea si un fuior. Noi am intrebat-o la ce il foloseste si pentru ca era doar recuzita am rugat-o sa il lase in culise. Asa a inceput toata nebunia. Am luat fuiorul cu noi in toate orasele, la toate show-urile, si l-am folosit de cate ori a fost nevoie”, a povestit Smiley pentru site-ul oficial al concursului.

Popularitatea crescută a acestei expresii l-au determinat pe artist să facă și o melodie.

Am vazut ca expresia asta a prins atat de bine la oameni, Facebook-ul a fost invadat de fuior, asa ca ne-am gandit sa scoatem si o piesa. Piesa a fost scrisa de gasca de la Hahaha Production, iar versurile ii apartin lui Florin Busuioc”, a mai povestit artistul.

 

 

Clipul piesei se bucură deja de un succes enorm, reușind să strângă peste 75.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la publicarea sa pe YouTube.

 

 

Comentarii Facebook