Situație dramatică pentru un fost concurent de la Vocea României: Am ajuns în stradă și nu am ce mânca



Fostul concurent de la Vocea României, Cristi Nistor, a ajuns într-o situație de-a dreptul dramatică. Artistul le-a povestit fanilor că a rămas fără casă și nu are ce mânca.

Cristi Nistor li s-a confesat fanilor într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care le-a transmis că nu mai are niciun ban în buzunar, a rămas pe stradă și nu a mâncat de câteva zile.

Din păcate, începând de azi, sunt încă un artist care ajunge în stradă! Da, asta e viața, nu mai pot să stau unde stau și nici nu am unde să mă duc. Vă voi mărturisi niște lucruri care poate vă vor șoca. Nu am niciun leu în buzunar, nu am mâncat de câteva zile, nu produc bani de 2 ani. De doi ani trăiesc din mila unor oameni și nici familia nu poate să facă nimic pentru mine, fiind îngropată la rându-i în datorii. Am avut 3 sau 4 cântări în ultimii 2 ani. Am poprire pe toate conturile bancare pentru aproximativ 3000 de lei. Nu mi-am cumpărat haine de 2 ani. Mi-am pierdut telefonul acum 8 zile și bineînțeles că nu am bani să-mi cumpăr altul. De aceea nici nu am putut să vă mai ofer filmări noi de la studio. Vă mulțumesc celor care au răspuns pozitiv invitației mele, însă dată fiind situația, mă văd nevoit să sistez o perioadă întâlnirea dintre noi, cu speranța că nu va fi pentru totdeauna. smile emoticon Voi continua să postez cum voi mai avea ocazia, pentru cei care vor rămâne alături de mine. Mă rog la Dumnezeu doar să am puterea să termin 'Dragostea e un drog' pentru voi, poate atunci voi fi mult mai bine înțeles!”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Totuși, când o fană i-a sugerat că ar putea să se angajeze într-un band pe croazieră, pentru a putea face niște bani, Nistor s-a simtit ofensat spunând că nu își coboară nivelul, cu toate că, el însuși a recunoscut că a avut doar 3-4 cântări în ultimii 2 ani.

Daca sfaturile tale sunt sa cobor nivelul, asa e , nu le accept! O zi excelenta!”, i-a scris Nistor,

Comentarii Facebook