Show -ul ”Sunt celebru, scoate-ma de aici!” se filmează în Africa, dar nu în junglă

 

Emisiunea ”Sunt celebru, scoate-ma de aici” a creat vâlvă și controverse, despre locația unde este filmată.

 

Cu toate că în promo se spunea că e prima emisiune care duce vedetele în junglă, locația unde se filmează e situată în Africa de Sud, la vreo 60 km in zona orasului Nelspruit, in apropiere de Parcul National Kruger din sud-estul statului.

 

Problema este că în Africa de Sud jungla lipseste complet, fiind situată la sute de kilometri mai la nord, in zona tropicelor, cam pe unde se situeaza Republica Democrata Congo, scrie wowbiz.ro.

 

În orasul Nelspruit există un mall și a fost construit un stadion de 40.000 de locuri pe care s-au jucat meciuri de la Cupa Mondiala. Probabil echipa de filmare se relaxează după muncă in cele cateva zeci de resorturi, unele de 5 stele cu piscina si jacuzzi, care se afla in cadrul Parcului National Kruger.

 

În aceeași locație s-a filmat și ediția australiana a show-ului. ”Am fost acolo si pot sa va asigur ca nu exista jungla. La sud de Kruger e o vegetatie ceva mai bogata, dar daca vrei jungla trebuie sa mergi la tropice”, a explicat un reporter din Australia care a vizitat atunci platoul de filmare.

 

Orasul Nelspruit

Foto: Parcul National Kruger

 

 

 

 

Comentarii Facebook