Show -ul Next Star, câștigat anul trecut de minunata Katia, reîncepe sâmbătă seara, la Antena 1

 

Copii senzaționali, cu talente nebănuite urcă pe scena “Next Star”, în prima ediție a noului sezon, sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Cel de-al nouălea sezon “Next Star” aduce în această seară, de la ora 20.00, în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa și a publicului, copii talentați la muzică, dans sportiv, stand-up comedy, street dance, circ, karate, pictură și... geografie, într-o ediție spectaculoasă și emoționantă prezentată de Dan Negru. 

 

Sâmbătă seara, pentru prima dată, pe scena de la “Next Star”, un copil va susține un număr de roast. Mai exact, Sara (8 ani), o fetiță talentată la actorie, îi va lua peste picior pe cei trei jurați și pe Dan Negru, spre amuzamentul celor prezenți. Ce reacții vor avea aceștia la ironiile Sarei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în această seară, de la ora 20.00.

 

În aceeași ediție vine și Radu (5 ani), un băiețel cu un IQ impresionant, care îi va lăsa cu gura căscată pe jurați cu demonstrația pe care o va face pe scena show-ului, dar și Irina (12 ani), o fetiță talentată la pictură și cu o poveste emoționantă, care susține că poate comunica cu îngerii. De asemenea, în deschiderea galei, pe scenă vor urca Omar Arnaout, Vanessa Marzavan, Rose-Marie Lanciu, Isabela Pamparău, Yasmina Butilă și Katia Cărbune, șase dintre câștigătorii “Next Star”.

 

Se întâmpla în 2017, sezonul al optulea. Finala emisiunii „Next Star”  a fost atunci lider de audiență, dar nu a mirat pe nimeni acest lucru, căci lupta a fost strânsă, concurenții unul și unul, iar până și juriul a fost copleșit de emoții!

 

Katia Cărbune (11 ani, din Cluj-Napoca) a fost, în 2017, câștigătoarea celui de-al optulea sezon “Next Star” și a trofeului în valoare de 20.000 de euro. Fetița, al cărei mentor în concurs a fost CRBL, i-a uimit pe jurați cu o compoziție proprie pe care a interpretat-o ca o adevărată artistă. Trofeul i-a fost înmânat de doi artiști de primă mărime ai scenei românești, Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

 

Nu am cuvinte să descriu ce am simțit în momentul în care Dan Negru a anunțat că eu sunt câștigătoarea. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Am fost extraordinar de fericită! Îmi doream foarte mult să câștig, dar nu mă așteptam, pentru că toți ceilalți concurenți au fost foarte talentați”, a spus atunci talentata câștigătoare. 

 

Între timp, Katia a semnat un contract cu cea mai importantă casă de producție din România, Hahaha Production, și a lansat oficial primul videoclip. Melodia ”Without me” este compusă de Katia, care a făcut și muzica. Producția a fost realizată de Șerban Cazan.

 

Abonează-te AICI la contul de Youtube al Katiei și vei fi la curent cu toate noutățile



Comentarii Facebook