Scrisoarea emoționantă a lui Lady Gaga pentru fani: ”Vă rog să mă iertați”



Lady Gaga a postat recent o scrisoare deschisă adresată fanilor săi, în care le explică de ce întârzie videoclipul piesei ”Do What U Want”, cântată în colaborare cu faimosul artist R&B R. Kelly, dar și care sunt problemele cu albumul ARTPOP.

Artista mărturisește că a fost trădată de către partenerii săi de afaceri, care au lăsat-o să se lupte cu toate problemele de una singură.

”Întârzie (n.r. apariția videoclipului) pentru că, la fel ca și cu ”Applause” din păcate, mi s-a dat o săptămâna să îl plănuiesc și să îl execut. Este devastator pentru mine, care îmi dedic fiecare moment din viață ca să creez fantezii pentru voi. Toate videoclipurile mele de succes au fost plănuite într-un interval de timp în care am fost odihnită și creativitatea mea a fost onorată.

Cei care m-au tradat mi-au manageriat foarte prost timpul, sanatatea si m-au lasat sa ma lupt cu problemele de una singura. Milioanele de dolari nu sunt de ajuns pentru acesti oameni, vor miliarde. Apoi au nevoie de triliarde. Nu am fost indeajuns pentru unii oameni. Voiau mai mult.

Sunt foarte recunoscătoare fotografilor și designerilor care mi-au fost tot timpul alături pentru a se asigura că fanii nu află ce se întâmplă în spatele scenei, dar din păcate după operație am fost prea bolnavă, prea obosita și prea tristă pentru a mai controla daunele de una singură. Casa de discuri nu a fost informată de ce se întâmplă. Următoarele luni ale albumului ARTPOP vor fi cu adevărat începuturile sale, pentru că cei pe care nu îi interesa de succesul albumului nu mai sunt acum și visele pe care le-am plănuit pot deveni realitate.

Vă rog să mă iertați că nu am prevăzut asta. Nu am crezut că după atâția ani de muncă grea cei pe care îi credeam prieteni vor fi atât de nepăsători în momentele în care am nevoie cel mai mult . Dați-mi o șansă pentru a vă arăta ce înseamnă să vezi artă peste tot în jurul tău. Deschideți-vă inimile pentru mine din nou ca să vă pot arăta bucuria de a fi împreună prin talentele noastre, că suntem mai puternici ca o unitate decât atunci când suntem singuri.

Lăsați-mă să fiu pentru voi Zeița care știu că sunt cu adevărat, lăsați-mă să vă arăt viziunile pe care le am de doi ani. Vă iubesc. Iertați-mă monștrilor. Iatră-mă ARTPOP. Voi sunteți întreaga mea lume”, a scris Lady Gaga în scrisoarea deschisă.

Comentarii Facebook