Scorpions si Smokie canta la Cluj in octombrie, in cadrul Zilelor Cluj Arena! Concertul a fost confirmat oficial VIDEO

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a anuntat ca formatia Scorpions va concerta la Cluj in 8 octombrie. "Concertul a fost scos de pe site pana cand va fi anuntat oficial. Scorpions s-a grabit sa il anunte", a spus Tise.

 

"Noi nu ne-am dat confirmarea oficiala si practic ei s-au grabit si nu a existat din partea noastra o confirmare ofciala, motiv pentru care ei au retras pana astazi dupa-amiaza sau maine dimineata cand ei il vor posta. Confirm ca este Scorpions", a spus Alin Tise

 

"Vreau sa va spun ca deja am conturat un program care va incepe in 1 octombrie. Va fi o deschidere oficiala in care vom invita cat mai multa lume din Cluj. De la ora 14.00 va fi o zi a portilor deschise care va merge pana noaptea tarziu, cu nocturna, cat vor dori oamenii va fi deschis", a mai spus Alin Tise.

 

Presedintele CJ Cluj a mai spus ca, in 8 octombrie, va fi organizat un concert al trupelor clujene: Voltaj, Compact si Semnal M, in deschiderea concertului Scorpions. "La ora 21.00 va incepe concertul principal care va dura cel putin 90 de minute. In 9 octombrie, va fi de la amiaza, de la 12.00 la 16.00, va fi o zi de folclor, patru ore gratis. Seara de la ora 19.00 va fi a doua seara de concerte pe bilete. Vor fi trupe romanesti. Aici nu a fost finalizat programul, dar se stie ca vor canta Loredana, Smiley, Pasarea Colibri, aproape confirmata Andra si in final Smokie", a mai adaugat Alin Tise.

 

Preturile biletelor la concertul Scorpions vor incepe de la 50 de lei, iar la Smokie de la 30 de lei. La acest pret vor fi cel putin 15 mii de bilete.

 

Organizatorii se asteapta ca la fiecare dintre concerte sa fie 50 de mii de spectatori.

 

Vezi si...

Pretul biletelor la Scorpions la Cluj va incepe de la 50 de lei, iar la Smokie de la 30 de lei

Comentarii Facebook