Scandalul dintre Iulia Albu și Alex Velea continuă: ”Velea are probleme cu propria sexualitate"


Un scandal imens a început în showbiz-ul românesc, ai cărui protagoniști sunt fosta soție a lui Mihai Albu, Iulia Albu, și cântărețul Alex Velea.

După ce fashion-editor-ul i-a dat o notă proastă lui Velea pentru stilul său vestimentar, acesta a pornit un atac dur asupra ei, prin intermediul platformei Instagram.

Iulia Albu nu l-a lăsat pe artist fără o replică și l-a facut ”praf” în cadrul emisiunii WowBiz, unde a spus despre acesta că este incult si că are probleme cu propria sexualitate.

"Omul are trei clase. Nici macar romaneste nu stie sa vorbeasca. Puteam sa trec ca a facut misto de mine cu gaina, ca m-a facut zdreanta, in fine. Probabil ca in anturajul lui toate o s*g in batista. Oamenii cu care am discutat, se pare ca acest baietel are probleme la mansarda. Alexandru Velea eu sunt mai frumoasa decat tine si pe mine nu ma poate calca nimeni din greseala in picioare. Tin sa il anunt ca am si mai multa scoala ca el. E foarte amuzant baietelul asta. Baietel, esti in Romania, nu te mai crede in ghetou in State! Vorbeste romaneste! Velea are probleme cu propria sexualitate", a spus Iulia la WOWbiz.

Comentarii Facebook