Scandal la ”Vocea României”! Un fost concurent aduce acuze grave


Un fost concurent din primul sezon al concursului ”Vocea României” a lansat un atac dur la adresa modului în care sunt aleși concurenții.

Sebastian Muntean, în vârstă de 27 de ani, concurent în primul sezon, în echipa lui Mariu Moga, a scris o postare pe Facebook în care susține că vocile concurenților din acest sezon sunt editate.

"Până acum nu am urmărit acest sezon din «Vocea Romaniei». Mă uit însă la filmuleţele de pe net cu momentele participanţilor. Băi fraţilor, cum să întoarcă patru scaune unii cărora vocea le-a fost editată că să sune cât de cât decent... şi tot sună prost? Scăpat de voce, falsat, frazare zero. Ce s-a întamplat cu nivelul? Cum te poţi numi artist, când ai nevoie de corecţii la modul ăla? Şi cum te poţi numi MARE artist, ca membru al juriului, când deşi auzi clar că sună execrabil, te întorci şi începi să te milogeşti de participant să vină în echipa ta, că a fost excelent? Câh!", a scris Sebastian Muntean pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, acestaa explicat şi modul în care consideră că se editează vocile concurenţilor, precizând că acelați lucru se întâmplă şi la "X Factor".

"Totul se înregistrează multi-track, şi de vreo trei sezoane încoace, ulterior, unde e cazul (şi cam e), track-ul cu vocea concurentului este editat în studio, ca o înregistrare în regim de studio: reverb, echo, delay, antares/melodyne, compresoare, etc. Deci nu vorbim doar de efecte, ci şi de corecţii de ton, pentru cei care au falsat rău, corecţii de inflexiuni unde este cazul. Practică întâlnită şi la «X-Factor», de altfel", mai scrie Muntean.

Comentarii Facebook