Scandal la Vocea României. Horia Brenciu, jignit grav de un concurent


Un nou scandal a izbuncnit la concursul Vocea României, fostul concurent Aurel Niamțu jignindu-l grav pe juratul Horia Brenciu în culise.

Vasluianul, de 64 de ani care a emoționat întreaga sală cu prestația sa din audițiile pe nevăzute, se pare că a adoptat o atitudine de vedetă imediat, potrivit apropiaților concurenților, și nu suporta criticile, mai ales cele venite din partea lui Horia Brenciu, pe care l-a și jignit în culise.

Conform unor surse de pe platoul de filmare, Aurel Niamtu se contra si cu colegii sai, si cu juratii. "Era foarte arogant cu colegii sai. Spunea ca el are 10.000 de voturi asigurate si oricum o sa fie primul in topul favoritilor si va trece de etapa. In conditiile in care toti se antrenau, vorbele acestea erau descurajatoare pentru ceilalti. Era arogant, se credea superior tuturor si nu primea sfaturi.

Cu Horia Brenciu se lua mereu in baza, iar cand acesta ii sugera sau incerca sa ii zica ceva, pe parte profesionala, el comenta pe fata. I-a spus lui Brenciu: "Tu sa o inveti pe fiica-ta, nu pe mine, ca eu am o varsta". Isi pusese rington la telefon cu melodia de la "Vocea", iar cand il apela cineva auzeai "E Vocea Romaniei!", a relatat o persoana apropiata concurentilor, potrivit WowBiz.

Nu este prima dată când concurentul l-a jignit pe Brenciu, acesta a mai spus despre jurat că este ”zero” din punct de vedere muzical: "Nu dau doi bani pe Brenciu. L-am ascultat si mi s-a facut rau!".

Aurel Niamtu a fost eliminat saptămâna trecută.

Comentarii Facebook