Scandal în show-biz: Angela Gheorghiu îi face praf pe băieții de la Holograf



Formația Holograf a primit o lovitură dură din partea sopranei Angela Gheorghiu, cu care au colaborat acum doi ani pentru piesa ”Nu mai e timp”, aceasta spunând că videoclipul piesei nu a fost deloc pe gustul ei.

"În ultima vreme, mi-am dat seama că pot să fac ceva cum vreau eu, şi nu cum impune o formaţie. Că am făcut cu Holograf un clip şi eu m-am dus, pur şi simplu, acolo şi au făcut ce au vrut în mintea lor… Bineînţeles, nu era pe gustul meu, se înţelege. Am acceptat din prietenie, dar nu este Angela. A fost o Angela foarte, cum să spun, altruistă. Mi-au plăcut foarte mult şi mesajul, şi melodia, dar... mă rog, eu am muncit foarte mult la melodie, i-am ajutat cu sunetul, cu orchestraţia. Totul e făcut de mine, în orice caz", a spus Angela Gheorghiu, într-un interviu recent.

Nici trupa Holograf nu a rămas indiferentă la acuzațiile aduse de soprană și i-au dat acesteia o replică.

"Mă surprind afirmaţiile Angelei Gheorghiu şi rămân cu surprinderea… Nu prea am ce să comentez, îmi pare rău dacă a fost nemultumită şi ne spune asta după doi ani. Atunci a fost foarte încântată. De fapt, ea şi-a dorit colaborarea mai mult decât noi. Dar, ştiţi cum e, Dumnezeu le aşază în pagină pe toate, fără nicio excepţie. Noi ne vedem de viaţa noastră, frumoasă, zic eu. Niciodată nu s-a pus problema ca, în vreun fel, cariera noastră să depindă de colaborarea, bună sau rea, cu Angela Gheorghiu. Cariera noastră e doar a noastră, şi cu ea, şi fără ea!", a declarat, pentru Ziarul Ring, Edi Petroşel.

Comentarii Facebook